12.10.2022 - 14.10.2022

Съюзът на птицевъдите в България организира 42-РАТА МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ С БИЗНЕС ИЗЛОЖЕНИЕ „ПТИЦЕВЪДСТВО 2022“, която ще се проведе от 12 до 14 Октомври 2022 г. в Хотел Империал, гр. Пловдив.

Програмата на Конференцията включва Презентации от международно признати учени и специалисти с впечатляваща биография, които имат огромен принос за развитието на птицевъдния отрасъл, както и актуална информация по отношение на епизоотичната обстановка в България и предвидените от държавата мерки за преодоляване на икономическите загуби от войната в Украйна и компенсации за хуманно отношение към птиците.

В Изложението ще имате възможност да посетите щандовете на 20 водещи фирми от национален и световен мащаб, които с удоволствие ще Ви представят последните новости в Птицевъдството. Ще намерите решение на всички проблеми в областта на генетиката, храненето на домашни птици, технологиите на отглеждане, здравето на птиците, лабораторната диагностика, хигиената на фермите и опаковането на яйца.

Международния обмен на информация и знания е ключът към прогрес и икономически успехи. Формирането на последователна национална и европейска политика в областта на земеделието е задължително условие за постигането на икономическа устойчивост и климатична неутралност. Гостите на форума от МЗм, ДФЗ и БАБХ ще се запознаят от първо лице с актуалните проблеми и предизвикателствата в Птицевъдството.  

Екипът на Съюза на птицевъдите в България Ви очаква!

Моля да потвърдите Вашето участие на следната електронна поща: ceo.bpu@gmail.com.

За да резервирате хотелска стая с отстъпка, използвайте следната електронна поща: events.imperialplovdiv@radissonindividuals.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

42-ра Международна конференция с бизнес изложение