19.09.2023 - 20.09.2023

Съюзът на птицевъдите в България (член на БСК) информира, че на 19 септември 2023 г. от 10:00 до 19:00 ч. и на 20 септември 2023 г. от 10:00 до 16:00 ч., в Интер Експо Център, София, ще се проведе изложението SMART POULTRY WORLD.

Наситената конферентна ПРОГРАМА ще засегне актуални проблеми и ще предложи решения, които да направят птицевъдния бизнес по-успешен. Поканените лектори са експерти с богат опит и международна репутация.

На атрактивното изложение, разположено на 2500 кв.м., организирано на 44 обособени щанда Изложителите ще Ви посрещнат с последните новости в Птицевъдството - сред тях са световни лидери в областта на технологичното оборудване, енергийната ефективност, храненето, здравеопазването  и генетиката.

Този уникален форум ще срещне птицевъди от България, Гърция, Румъния, Хърватия, Сърбия, Босна и Херцеговина, Молдова, Северна Македония, Албания, Косово, Черна Гора, Турция и др. 

БИЛЕТИ могат да се закупят онлайн и на място в Интер Експо Център.

В случай, че сте член на Съюза на птицевъдите в България можете да се свържете с офиса на Съюза откъдето ще получите  електронни билети.

За да резервирате ХОТЕЛ на преференциална цена, посетете https://www.smartpoultryworld.com/

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

SMART POULTRY WORLD