26.01.2023

Инфлуенсър маркетингът е един от най-бързо растящите сегменти от маркетинговата сфера. Според данни на IAB България пазарът в страната ни е нараснал почти 2,5 пъти през 2021 г. в сравнение с 2020 г. до 6,1 млн. лева.

Очакванията са бързият растеж да продължи и в следващите години. Този вид маркетинг се превръща в глобална индустрия за милиарди долари, която еволюира и обхваща компании от различни сектори на икономиката, вкл. и B2B сектора.

За да подкрепи бизнеса и влиятелните лица в изграждането на ползотворни партньорства, сп. Enterprise организира за първи път конференция, посветена на инфлуенсър маркетинга. Influencer Marketing Conference ще се проведе на 26 януари.

По време на събитието маркетингови експерти и инфлуенсъри ще споделят своя опит с това направление от маркетинговите стратегии, ще представят реални казуси и ще очертаят тенденциите и бъдещето на тези сътрудничества за достигане на по-широка аудитория.

Участниците в конференцията ще научат:

  • Какви са предимствата, предизвикателствата и рисковете при работа с инфлуенсъри;
  • Кои са ключовите показатели, за изпълнението на които да следят в своите кампании
  • Как да залагат комуникационните си цели в своите кампании
  • Какви възможности за съдържание, творчество и колаборация предлагат инфлуенсър маркетинг кампаниите и още полезна информация.

Още подробности за събитието, програмата и лекторите можете да видите ТУК  

15% отстъпка с промокод: BIA15 (важи за единичен стандартен билет)

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Influencer marketing Conference