26.01.2023

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на двустранни срещи по време на Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2023 (HTH Styria), които ще се проведат онлайн на 26 януари 2023 г. и в Грац, Австрия в периода 30-31 март 2023 година.

След няколко поредни успешни издания на събитието, Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2023 се завръща, този път в хибриден формат.

Събитието е разделено на 2 части. На 26 януари 2023г. ще се проведе виртуалното HTH: Climate and Health, което засяга основни теми, свързани с климатичните промени и произтичащите от тях преки рискове, касаещи човешкото здраве. Програмата на събитието е комплексна и включва представяне на международни ключови експерти, успешни истории, предварително уговорени онлайн двустранни бизнес срещи (b2b) и др.

Втората част на събитието ще се проведе в периода 30-31 март 2023г. в Грац, Австрия, като също ще бъдат представени успешни истории, ще се проведат pitching сесии, двустранни бизнес срещи (b2b) и др. Програмата ще бъде публикувана съвсем скоро.

HTH Styria се стреми да предостави на участниците достъп до подходящи представители от сферите: трансфер на технологии, академични среди, индустриално сътрудничество, както и иновации на ранен етап. Насърчаването на европейски пазар за инвестиции в областта на здравните технологии и науките, изследващи живота, може да помогне да осигури нашето бъдеще. Присъединете се към Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2023  и бъдете част от това бъдеще!

Събитието предоставя възможности да намерите подходящия партньор за изследвания, бизнес, производство, иновации и технологии.

Health Tech Hub Styria 2023 е отворено за участие за следните организации с интерес в областта на здравните технологии и био технологиите:

  • Стартиращи фирми (Start-ups)
  • Изследователи
  • Инвеститори
  • Компании
  • Представители на индустрията
  • Крайни потребители, болници, лекари и т.н.
  • Е-здравни експерти
  • Регионални и национални заинтересовани страни

Участниците в събитието ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

Линк за регистрация: ТУК

Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association

Стъпки за регистрация и участие: ТУК 

Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 26 януари 2023г.

Пълна информация за събитието: ТУК

 

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни срещи по време на Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2023