24.06.2023

В свят, в който милиарди хора използват интернет всеки ден, SEO играе жизненоважна роля за онлайн присъствието на бизнесите. Всеки се стреми към по-добра видимост и растеж в търсачките, а за да се постигне тази цел, трябва да се знаят и да се прилагат постоянно променящите се алгоритми и стратегии в SEO. 

Digital4Varna:Next Level SEO & Social Media е мястото, на което ще се съберат повече от 15 водещи експерти от цялата страна, за да споделят своите знания, умения и опит. Посетителите ще имат възможността да се потопят  във вълнуващи презентации и панелни дискусии, предлагащи практически инсайти и съвети за постигане на изключителни резултати в SEO. 

Петото издание на конференцията ще се проведе на 24 юни 2023 г. в хотел “Черно море”, Варна. Програмата на събитието ще представи най-актуалното и иновативното в сегмента, както и много практически примери за създаване на успешна онлайн маркетинг стратегия и начини за използване на Machine Learning за постигане на максимални резултати. Специално внимание ще бъде отделено на възходът на видео съдържанието, както и на бъдещето на социалните мрежи и бизнес стратегии за изграждане на бранд и достигане до по-млада аудитория в TikTok.  

Digital4Varna е част от мащабната мрежа от конференции, обединени под бранда Digital4, която тази година се провежда в 10 града в страната и в два извън нея -  Атина, Гърция и Истанбул, Турция. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти, а посланик на Digital4Varna:Next level SEO & Social Media е iGaming.com

***

БСК е партньор на събитието. Членовете на БСК ползват код за отстъпка в размер на 30% от цената на единичния билет. Кодът за отстъпка е BIA30.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Digital4Varna: Next Level SEO &  Social Media Conference