13.06.2023

Третото издание на конференцията Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания ще се проведе на 13 юни 2023 година в Interpred WTC, гр. София.

Събитието ще събере водещи експерти, предприемачи и иноватори, които ще превърнат конференцията в платформа за споделяне на знания, най-добри практики и иновативни решения в сектора. Програмата ще представи ключови идеи и стратегии за онлайн търговията и ще отговори на въпросите как да изградим лоялност в клиентите си към нашият бранд и продукт, как да продаваме повече чрез нови канали и иновативни решения и как бумът и експоненциално развитие на електронната търговия през последните години променят сектора на финтех иновациите.

DigitalSofia е част от мащабния проект Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна и годишно събира над 4 000 участници. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA). Целта на Digital4Bulgaria е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подпомогне развитието на дигитализацията и дигиталната трансформация в България, растежа на бизнеса, и не на последно място - да носи стойност на общността и икономиката в градовете-домакини.

Сред партньорите на събитието са Столична община и “Иновативна София”, Българска стопанска камара, Българска Е-комерс асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, IAB Bulgaria, SoftUni Digital.

Основни акценти в програмата:

  • Иновации и добри практики за глобалната електронна търговия
  • Детайлна персонализация в маркетинг кампаниите - задължителен елемент за успех в онлайн търговията
  • Какви дигитални преживявания очакват Българите при финансовите услуги
  • Web 3.0 - Иновации в разплащанията и криптовалутите като начин за разплащане в електронната търговия

В резултат на доброто партньорство с Българска стопанска камара, организаторите на Digital4Sofia:Иновации в онлайн търговията и разплащания предоставят специален код за отстъпка в размер на 30% от цената на единичния билет за всички членове на камарата. Кодът за отстъпка е BIA30.

Повече информация за събитията и билети  ТУК

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания