27.02.2024

Вече можете да запазите своето място на третото издание на конференцията ESGnews&Friends, организирана от единствената в България медийна платформа за устойчив бизнес ESGnews.bgСъбитието ще се състои на 27 февруари 2024 г. в изцяло обновения по ESG критерии хотел Хилтън, София.

Водещ лектор ще бъде проф. д-р Уейн Висер от Кеймбридж - един от най-влиятелните световни експерти по ESG, автор на над 40 книги за устойчивост, лектор и практик. Тема на лекцията на проф Висер е "Процъфтяване: Революционни бизнес стратегии за регенериране на природата, обществото и икономиката"/ "Thriving: Breakthrough Business Strategies to Regenerate Nature, Society and the Economy". 

В панелите ще се включи и Индира Карталози от Института за Устойчиво управление на Университета в Кеймбридж и експерт по устойчивост на Балканите.

Повече за темите и останалите участници в конференцията може да научите ТУК

В рамките на следобедния панел проф. Висер ще реализира практическо обучение на ESG експерите като им постави конкретни казуси по различни теми. Всички участници в уъркшопа ще получат Сертификат за участие. (Цена за участие само в практическото обучение - 200 лв. без ДДС). 

Членовете на БСК ползват 10% отстъпка от цената на билетите с промокод FRIENDS.

Премиум партньорите ще бъдат поканени на вечеря с проф. Висер и официалните гости на 26 февруари в Хилтън.

Повече информация за конференцията - ТУК.

Ако искате да станете част от това вдъхновяващо събитие с щанд, презентация, участие в дискусията, моля да се свържете с организаторите: 

Виктория Илкова
Мениджър Маркетинг и реклама
Бранд Медия България ЕООД
ilkova@economic.bg
+359 888 870 406

 

БСК е институционален партньор на форума!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конференция ESGnews&Friends