26.02.2024 - 28.02.2024

Като част от мрежата Enterprise Europe Network, Българската стопанска камара съорганизира съвместно с ACCIO, Барселона, business-to-business срещи по време на най-влиятелното събитие в света на индустрията на свързаността - Mobile World Congress 2024. В рамките на конгреса, организираме MWC OPEN INNOVATION CHALLENGE 2024. 

MWC OPEN INNOVATION CHALLENGE 2024 среща големи корпорации със стартъпи и малки и средни предприятия, които разработват и доставят технологични решения. Корпорациите публикуват своите технологични предизвикателства на специалната платформа, изградена за събитието.  

  • Физическите срещи на място с корпорациите ще се състоят в периода 26-28 февруари 2024 г., в Барселона. Поканените за срещите фирми сами покриват разноските си за пътуване и престой. Организаторите осигуряват безплатен достъп до Конгреса.
  • Останалите срещи ще се проведат онлайн в периода 4-8 март 2024 г. 

За кого е събитието? 

Малки и средни предприятия и стартъпи, които разработват и/или притежават технологични решения за секторите на deeptech computing, изкуствен интелект и machine learning, интернет на нещата, роботика, фотоника, VR/AR/MX, cleantech, киберсигурност, когнитивно разпознаване, умни сгради и други. 

Повече информация и стъпки за участие ВИЖТЕ ТУК!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

в2в срещи в рамките на MWC OPEN INNOVATION CHALLENGE 2024