24.04.2024

Петото издание на международната конференция “Bulgaria Excel Days” ще се състои на 24 април

В рамките на събитието са планирани и 4 мастъркласа, водени от световни топ-експерти

 ***

Време е за поредното издание на престижната международна конференция Bulgaria Excel Days 2024 – "The Most Recent Trends in Microsoft Excel for Business, Data Analysis and Visualisation, Power BI Solutions, Power Apps & Office Scripts, AI, Financial Modelling, VBA, and many more…"

Събитието, което се провежда за пети път, е единствено по рода си в България и е сред най-големите и представителни международни форуми в световен мащаб.

На тазгодишното издание на Bulgaria Excel Days ще бъдат разгледани появилите се последните 2 години горещи новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, Power BI, Power Query, Power Pivot (DAX), Power Apps, AI, Data Visualization, Financial Modelling and Analysis with Excel и приложението им за целите на бизнеса.

На 24 април в голямата зала “Васил Левски“ на HYATT Regency hotel, София ще се състои основното събитие в рамките на Bulgaria Excel Days - голямата международна конференция с участието на топ експерти и световно-известни лектори, повечето носители на наградата Microsoft MVP, част от които гостуват за първи път в България.

Участниците в конференцията ще имат удоволствието да се срещнат с международно признати експерти и любимци на българската аудитория като Кен Пълс (Канада), Гаспър Каменшек (Словения), Алън Мъри (Великобритания).

Сред лекторите в това издание на Bulgaria Excel Days са и световно известни професионалисти в бранша, които участват за първи път в събитието – Чандийп Чабра и Сумит Бансал от Индия, Марк Проктор от Великобритания, Джордан Голдмейер от САЩ, Абиола Дейвид от Нигерия, Андрю Григолюнович от Латвия и др.

Очакваме потвърждение за участие и на keynote speaker от Excel тима на Microsoft в Редмънд.

А на 23 и 25 април в хотел Метрополитън, София, ще се проведат 4 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспър Каменшек, Алън Мъри и Чандийп Чабра.

Събитието е насочено изцяло към корпоративни участници - представители на бизнеса, предимно от големите български компании и чуждестранните фирми в България, но също така и към средния и малкия бизнес.

На последното засега, четвърто издание на Bulgaria Excel Days, през 2022 г. взеха участие над 350 представители на бизнеса, повечето от които дадоха изключително високи оценки за качеството на лекциите, практическата полза от представените теми на конференцията и мастъркласовете, както и за нивото на организацията на събитието.

Повече информация за събитието: ТУК

Билети за конференцията и за мастъркласовете в рамките на Bulgaria Excel Days 2024 можете да закупите ТУК

БСК е институционален партньор на събитието.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

V Международна конференция “Bulgaria Excel Days”