15.05.2024 - 16.05.2024

RE-Source Southeast – най-голямото събитие, посветено на корпоративното снабдяване с възобновяема енергия в Югоизточна Европа, ще се състои за 4-та поредна година в София. 

Запазете си датите 15-16 май 2024 и се регистрирайте сега!

В рамките на събитието през 2024 г. ще бъдат разгледани най-новите тенденции при договорите за покупка на електроенергия (PPAs), търгуването с електроенергия, развитието на пазарите в региона, ESG стратегии и корпоративни политики за устойчивост, стратегии за декарбонизация, предизвикателствата пред мрежовите услуги и съхранението на енергията, възможностите за финансиране на ВЕИ проекти, и др.

Тазгодишното издание на RE-Source Southeast ще събере повече от 50 лектори и над 400 участници с различен профил - изпълнителни директори, мениджъри, анализатори, търговци, ръководители, консултанти и др.

Възползвайте се от възможността за срещи и създаване на контакти с водещи компании в индустрията, експерти на високо ниво и бъдещи партньори.

Запознайте се с предварителната програма и възможностите за спонсорство или се регистрирайте на events.resource-southeast.eu.

Като партньор на събитието, БСК осигурява на своите членове възможността да се възползват от 20% отстъпка от цената на билетите (с код BIA20), както и отстъпка при спонсорство.

*Събитието е БЕЗПЛАТНО за представители на индустриални консуматори на енергия.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

RE-Source Southeast 2024, 15-16 Май, София