28.03.2024

Във връзка с предстоящото приемане на Регламента за опаковките и отпадъците от опаковки (PPWR), чието прилагане предопределя необходимостта от повишаване на количествата на качествени рециклирани полимери, Браншова Асоциация Полимери с институционалната подкрепа на Българската стопанска камара, организира

 Кръгла маса на тема:

“Новото европейско законодателство за опаковките и отпадъците

от опаковки  (PPWR) и ролята на рециклирането” 

Събитието ще се проведе на 28 март 2024 г.,

от 9.30 часа, в Гранд Хотел София, гр. София.

Участие ще вземат експерти от водещи международни организации, Министерство на околната среда и водите на Република България и представители на Българската оползотворяваща и рециклираща асоциация. Те ще споделят за напредъка на законодателно и индустриално ниво по отношение на процесите на рециклиране.
 
Предварителна ПРОГРАМА

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Кръгла маса на тема “Новото европейско законодателство за опаковките и отпадъците от опаковки  (PPWR) и ролята на рециклирането”