26.06.2024 - 28.06.2024

Green Transition е най-големият и значим форум в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), посветен на темата за европейската зелена сделка.

В предходното издание взеха участие над 2500 души, а срещата се утвърди като едно от ключовите събития, насърчаващи диалога и подпомагащи създаването на конкретни планове и инициативи за промяна към по-устойчив и екологично осъзнат модел на развитие.

В рамките на три дни Зеленият преход 4.0 ще бъде платформа за открити дискусии относно икономическите, технологичните и социалните аспекти на зелената сделка.

Четвъртото издание на форума ще събере над 1000 бизнес лидери, водещи политици, еврокомисари, експерти, представители на правителства и на неправителствени организации от региона.

БСК е институционален партньор на форума.

Научете всичко за събитието ТУК.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Green Transition Forum 4.0