Стопанският факултет на Софийския Университет "Св. Климент Охридски“ и Фондация „Е-комерс Съксес“ в партньорство с Българска стопанска камара, Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) и  IT Academy стартират през октомври 2019 г. второто издание на E-commerce Success, паралелно в София и Пловдив. Практическото обучение ще подготви участниците със знания и умения за стартиране, маркетинг и устойчиво развитие на електронен бизнес. 

За кого е Е-commerce Success?

Второто издание на обучението “E-commerce Success” е насочено към производителите, собствениците на ритейл бизнес и предприемачите в България. Пряката цел, около която са се обединили ментори, лектори и партньори, е да Ви помогнат да създадете успешен и печеливш онлайн бизнес, насочен към крайни потребители (B2C) или към бизнеса (B2B).

Мотото на второто издание на обучението E-commerce Success е: Научих. Приложих. Успях!

За програмата

Програмата на обучението е продукт на знания, умения и визия на всички участници в проекта. Тя се състои от 7 модула, които с логична и методологична последователност ще Ви помогнат да изградите свой онлайн бизнес или да надградите текущия.

Обхватът на програмата е от над 200 часа експертни знания, които ще бъдат споделени с Вас от над 30 водещи компании в бранша.

Знания, които ще Ви помогнат не само да изградите бизнеса си, но и да го контролирате и оптимизирате.

За лекторите и менторите

Лекциите и упражненията се провеждат от утвърдени лектори от Софийския университет и доказани практици с дългогодишен опит в електронната търговия от компании с успешни проекти в България и чужбина, които ще Ви дадат реални практически насоки за ефективно използване на финансовите и технологични ресурси за проекта. 

От лекторите ще получите знания, придобити с години. Ще получите персонално отношение, внимание и разбиране.

Mенторите ще са Вашите пътеводители, Вашите мотиватори, Вашите най-близки приятели в приключението „Онлайн бизнес“.

Ползите за Вас

  • Получавате приложими знания, практически насоки и споделен опит от утвърдени лица в своята област;
  • Персонално внимание от менторите към всеки един от Вас, за да приложите наученото във Вашия е-комерс проект;
  • Успешен онлайн бизнес, който заслужавате.

Вижте успешни проекти от първото издание на E-commerce Success на адрес www.e-success.bg

Запишете се!

 

Дата: 21.09.2019

Прочетено: 753