23.10.2019

Това е второто издание на акредитираната програма за обучение „Успехът на електронната търговия“ за практически умения за стартиране, маркетинг и устойчиво развитие на електронния бизнес

Второто издание на акредитираната програма за обучение „Успехът на електронната търговия“ за практически умения за стартиране, маркетинг и устойчиво развитие на електронния бизнес започва на 26 октомври 2019 г. в София и на 2 ноември 2019 г. в Пловдив.

Програмата се реализира от Стопанския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски“ и Фондация „Е-комерс Съксес“, в партньорство с Българската стопанска камара (БСК) и Българската Е-комерс асоциация (БЕА).

Обучението е насочено към предприемачи и собственици на бизнес, които планират или вече са в процес на реализиране на собствен проект за онлайн магазин на местни и международни пазари, както и служители на компании, които са или ще отговарят за развитието на електронната търговия , техните компании.

Лекциите и упражненията се провеждат всяка събота от известни преподаватели от Софийския университет и доказани практици с дългогодишен опит в електронната търговия, с успешни проекти в България и чужбина, които ще дадат на участниците реални практически насоки за ефективното използване на финансови, маркетингови и технологични ресурси за проекта.

Програмата на “E-commerce Success II” предвижда 200 часа, структурирани в 8 бизнес модула. Всеки участник ще бъде инструктиран от личен наставник.

За целите на обучението всеки участник ще получи безплатен достъп до платформата SAAS GombaShop.bg (член на BEA), ще получи безплатен домейн, хостинг и създател на сайтове от ICN (член на BEA), специални условия за време за обучение на пазара на eMAG (член на BEA), пълен безплатен достъп до фото-видео студио за електронна търговия Успех в Стопанския факултет на София за продуктова фотография и облачно общностно пространство за интерактивно групово изживяване.

Пряката цел на менторите, лекторите и партньорите е била да помогнат на малките и средни предприятия в България да създадат успешен и печеливш краен потребител (B2C) или бизнес бизнес (B2B) онлайн бизнес.

Първото издание на “E-commerce Success” стартира през март тази година и завърши на 30 септември, като над 80% от участниците вече разработиха своите успешни онлайн проекти. Вижте техните вдъхновяващи истории на www.e-success.bg

Дата: 23.10.2019

Източник: БЕА

Прочетено: 1054