„Етерични“ ЕООД - първият в България образователен център, който предлага професионално обучение по ароматерапия, както и любителски курсове в тази област. Обученията включват новаторски и интердисциплинарен подход, който обединява западното знание за етеричните масла с холистичното разбиране на Изтока за човешкото здраве. Преподавателският екип има над 15-годишен опит в областта на ароматерапията и над 10-годишен опит в преподаването. В екипа влизат практикуващи ароматерапевти, които са получили своята професионална подготовка във водещи световни институти по ароматерапия и билкова медицина. 

www.aroma-academy

 

„Осмак Юръп“ ЕООД е основано през 2008 г. в областния град Османие (Турция). „Осмак груп" е водещ производител на конвейерни системи с висок стандарт. Мисията на компанията е да предоставя конвейерни системи и резервни части, които повишават ефективността и рационализират операциите. Предприятието предлага всички компоненти като ролки, барабани, задвижващи барабани, барабанни двигатели, почистващи ленти и други конвейерни части с нашите решения за нуждите на конвейери, превозващи тежки или леки товари.

www.osmak.com.tr/tr/anasayfa

 

Софийска стопанска камара - най-новата регионална организация на Българската стопанска камара, учредена на 26 септември 2023 г. с цел да обхване по-широк кръг търговски дружества, регистрирани в София. В Софийска стопанска камара към момента членуват общо 25 дружества и браншови организации, сред които „Главболгарстрой холдинг“, „Адрес недвижими имоти“, „Сиела норма“, „Технологика“, „Бенчмарк финанс“, Българската асоциация на заведенията, Българска асоциация за здраве и фитнес, др.

 

„Поптолев одит“ ЕООД с предмет на дейност одиторски и консултантски услуги. Дружеството е учредено в началото на 2018 г. Собственикът и управител на дружеството Тошко Поптолев е независим финансов одитор, вписан в регистъра на регистрираните одитори на Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори под № 0513; независим оценител на търговски предприятия и вземания, вписан в регистъра на независимите оценители на Камарата на независимите оценители в България под № 50010078 от 2016 г.; вещо лице в Софийски градски съд, Софийски окръжен съд, Административен съд София град и Софийски районен съд и медиатор по Закона за медиацията, вписан в регистъра на медиаторите на Министерството на правосъдието под № 20150603003.

www.poptolev.bg

 

ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ

Дата: 05.03.2024

Прочетено: 73