20.05.2014

Григор Димитров, главен директор “Осигурителни отношения” в Българска стопанска стапанска камара, получи най-високото отличие от професионалната общност на традиционните годишни награди „Застраховател на годината 2013” за цялостен принос в развитието на българското осигуряване.

На 19 май 2014 г. Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”  и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване връчиха своите награди за шеста поредна година. Церемонията е едно от най-значимите събития за финансовия и застрахователния сектор в България.

Част от критериите за оценка на кандидатите са да имат професионално признати образователни и научно-приложни постижения, да имат значителна обществена ангажираност и принос за развитието на българското застраховане и осигуряване като теория и практика, включително в законодателни инициативи, донорски програми, социални практики, подпомагане на академични програми и др.

Тази година бяха  връчени награди “Застраховател на годината 2013“ в следните категории:

  • Застраховател на годината – “Общо застраховане”;
  • Застраховател на годината – “Животозастраховане”;
  • Най-динамично развиващо се застрахователно дружество;
  • Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително задължително пенсионно осигуряване“;
  • Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително доброволно пенсионно осигуряване“;
  • Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество;

 

Церемонията по награждаването на победителите бе уважена от зам.-министъра на труда и социалната политика Светлана Дянкова и от управителя на НОИ Бисер Петков. Специален поздравителен адрес бе прочетен и от премиера Пламен Орешарски.

Екипът на Българска стопанска камара изказва сърдечни поздравления към Григор Димитров за усилията и заслуженото отличие. За нас е чест и гордост, че работим с такъв колега и Човек!

 

Дата: 20.05.2014

Източник: БСК

Прочетено: 3114