26.02.2016

Плакет за иновации получи Национална браншова организация за електрическа мобилност - ИКЕМ.

На 25 февруари в столичния София Хотел Балкан в. Computerworld и Банка ДСК отличиха победителите в традиционния конкурс "ИТ проект на годината" за 2015 г.

Плакет за иновации получи Национална браншова организация за електрическа мобилност - ИКЕМ.

Наградените са системата ИСУН 2020 за управление на европейските фондове, интегрираната платформа за услуги на УниКредит Булбанк, облачното мобилно приложение за образна диагностика SmartDI на Сбал По Онкология Ад, Центърът за лидери на столичното 19-о СОУ "Елин Пелин" и внедреният в Петрол АД хибриден облак. Специалната награда от 12-ото издание на конкурса "ИТ проект на годината" е за МТИТС заради реализираните 2 огромни проекта в областта на електронното управление, финансирани по ОПАК.

На церемонията ICT Media връчи и специални плакети за изключителен принос в развитието на ИТ в България на акад. Кирил Боянов, ст.н.с. д-р Гинка Чавдарова (НСРОБ) Венцислав Христов (ГД ГРАО), Любомир Цеков (БОРИКА - БАНКСЕРВИЗ АД) и Атанас Марин (ЕСО ЕАД).

Плакети за иновации получиха евродепутатът Ева Паунова, Бойко Яръмов (Telerik Academy), Иван Господинов (Khan Academy и проф. д-р инж. Георги Тодоров (Научно-изследователската лаборатория „CAD/CAM/CAE в индустрията“ в Технически Университет - София.

Дата: 26.02.2016

Източник: ИКЕМ

Прочетено: 2313