06.12.2018

Българската асоциация на мрежовите академии (БАМА), член на БСК, е обявена за носител на регионалната награда "2018" на Cisco Networking Academy (Сиско мрежова академия).

Наградата "Regional Spotlight" е създадена, за да оцени инструкторите, академиите и партньорите във всеки регион, чиито скорошни усилия от страна на Cisco Networking Academy доведоха до значителни резултати.

Българска асоциация на мрежовите академии (BANA) е избрана от списък с регионални номинирани за тази награда за оценяване на приноса.

В писмо до Теодора Борисова, председател на БАМА, се казва:

Уважаема Теодора Борисова,

От името на Cisco Networking Academy имам удоволствието да поздравя Българската асоциация на мрежовите академии за получаването на Тримесечната регионална награда за постижения през 2018 г.

Тази награда признава ценния принос на центровете за подкрепа на академията (ASC) и въздействието, което оказват върху студентите и инструкторите на Networking Academy.

Усилията на Българската асоциация на мрежовите академии създадоха огромни възможности в България:

  • Създаване на 20 нови академии в сътрудничество с Министерството на образованието;
  • Обучение на инструктори и популяризиране на мрежовата академия

Ние разбираме, че успехът на Мрежовата академия (NetAcad) зависи от партньорството ни с ASC, като вашия, и че вашите постижения са от съществено значение за нашата обща цел – създаването на ново поколение, което да решава глобалните проблеми.

Моля, приемете искрената ни благодарност и придружаващия го сертификат като благодарност за миналия и сегашен принос на Българската асоциация на мрежовите академи за Cisco Networking Academy.

С най-добри пожелания,

Omar Shaban

Director, Operations and Services

Cisco Networking Academy

 

 

Дата: 06.12.2018

Източник: БСК

Прочетено: 4077