05.07.2019

Отдел “Международно икономическо сътрудничество” към БСК предлага стажантска програма за летния период за студенти трети, четвърти курс и магистратура, с възможност за продължаване на стажа като работа 

Работи в позитивна атмосфера

Ще работиш в свежа и усмихната среда! В БСК много обичаме добрите взаимоотношения, понеже когато се чувстваме добре, успяваме да дадем най-доброто от себе си. Колегите са прекрасни, отзивчиви и ще те подкрепят във всичко, от което имаш нужда.

Развивай се в амбициозна компания

Очакват те куп интересни обучения, програми за развитие и менторски практики. Ценните знания и умения ще дадат тласък на развитието ти.

Отдел “Международно икономическо сътрудничество” към Българска стопанска камара предлага стажантска програма за летния период за студенти трети, четвърти курс и магистратура, с възможност за продължаване на стажа като работа и включване в екипа на БСК! Работейки в отдела, ще имате възможност да се гмурнете в международни води, да научите повече за износа, пазарите, иновациите, големите европейски програми и проекти, придобивайки ценен опит, който ще Ви служи добре занапред! Търсим предприемчиви и мислещи хора с отлични комуникативни и социални умения, безпроблемно ползване на английски език, висока компютърна грамотност.

Местата са само две, така че ако желаете да се борите за перспективата да работите в сериозна организация със солидна история.….не губете време, а се обърнете към:

Веселин Илиев

Главен Директор МИС

Тел.: + 359 2 932 09 54

e-mail: ierc@bia-bg.com

Дата: 05.07.2019

Източник: БСК

Прочетено: 3168