29.07.2019

Нено Джеврев е новият председател на БАСЕЛ (Българска асоциация на електротехниката и електрониката), член на БСК. Той беше избран на 29 юли 2019 г., на мястото на Румен Атанасов, който почина на 16 юли т.г.

Нено Джеврев е изпълнителен директор на ГАМАКАБЕЛ АД.

--

За допълнителна информация:

Юлиана Кирилова
Българска асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ)
Тел.: +359 (0) 2 963 35 32
Факс: +359 (0) 2 465 47 41
GSM: +359 893 565 345
bcee@bcee-bg.org

www.bcee-bg.org

--

Председателят на БСК Радосвет Радев изпрати поздравителен адрес до г-н Джеврев, в който се казва:

От името на ръководството и екипа на Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес (БСК) Ви приветствам с избирането Ви за председател на УС на БАСЕЛ.

Поемате този пост в труден за организацията момент, което поставя пред Вас нелеката задача да съхраните и надградите постигнатото от дългогодишния председател на БАСЕЛ, д-р Румен Атанасов.

Високата летва, поставена от д-р Атанасов, е сериозно предизвикателство, с което нямам съмнения, че ще се справите, благодарение на управленския опит и умения, които притежавате. Желая Ви го от сърце, с пълното разбиране за трудностите, които Ви предстоят. В този контекст, Ви уверявам, че в лицето на БСК можете да разчитате на пълна подкрепа и съпричастност.

БАСЕЛ е една от ключовите браншови организации у нас, която успешно представлява един от стълбовете на икономиката ни. Електротехническата индустрия е в процес на изключителен подем и с всяка изминала година постига нови достижения – и във вътрешноикономически план, и като дял от експортната листа на страната ни. Гордеем се наравно с Вас за успехите и вярваме, че възходящото развитие на сектора е колкото въпрос на настояще, толкова и на бъдеще.

Малко са отраслите в страната, които могат да се похвалят с такива добри икономически показатели. Единици са и браншовите организации, които така активно и компетентно защитават интересите на своите членове.

Ползвам случая, за да поздравя ръководството и всички членове на БАСЕЛ за всеотдайността и професионализма, и да Ви пожелая здраве, лични и професионални успехи, съзидателни усилия и просперитет!

 

Дата: 29.07.2019

Източник: БСК

Прочетено: 3022