22.08.2019

Тъй като Career Show 2019 наближава, решихме да споделим няколко полезни съвета, които ще Ви помогнат да представите блестящо Вашия бранд по време следващото кариерно събитие

Тъй като Career Show 2019 наближава, решихме да споделим няколко полезни съвета, които ще Ви помогнат да представите блестящо Вашия бранд по време следващото кариерно събитие.

Отделете време за подготовка

Най-важният въпрос, който трябва да си зададете преди събитието, е "Каква е нашата цел?". След като знаете целта, ще можете да помислите и върху стратегия как да я постигнете. Ясната цел е много важна при измерване на успеха от вашето участие на събитието.

Разгледайте добре събитието

Осведомете се добре за събитието - кои са другите изложители? Има ли конкурентни фирми? Каква е програмата? Знаейки всеки един детайл, може да ви помогне да изградите вашата най-правилна стратегия за привличане на кандидати на вашия щанд! 

Профилът на кандидатите

Повечето кариерни събития са насочени към определен профил кандидати. Career Show е насочено изцяло към квалифицирани кадри! Важно е да се запознаете добре с профила, за да сте максимално подготвени!

По време на събитието

Говорете с колкото се може повече хора - така увеличавате шансовете си да откриете точния човек. Спазвайте приблизителна времева рамка на разговорите - така спестявате много време! Най-добре да имате предварителен скрипт.

Контакт след събитието

Свържете се с участниците, които са ви направили най-силно впечатление. Дори да нямате позиция за тях, е добре да установите контакт и топли отношения! В бъдеще това ще ви се отплати!

Измерете резултатите!

Return of investment (ROI) е може би най-важният показател за успех. Не забравяйте да проследите дали сте изпълнили предварително зададените цели и дали имате възвръщаемост на известицията.

Дата: 22.08.2019

Източник: Career Show

Прочетено: 2482