24.02.2021

MASTERCARD Universe – първата метална кредитна карта от ново поколение

Пощенска банка създаде ексклузивна кредитна карта в партньорство с Mastercard

За първи път в България клиентите на Пощенска банка могат да бъдат притежатели на металната кредитна карта Mastercard Universe. С най-високия клас кредитна карта те получават уникален пакет от възможности и привилегии, който ще удовлетвори и най-взискателните сред тях. Разработена в съвместно партньорство с Mastercard, „картата на безкрайните възможности“, както е наричана от специалистите, e съчетание на най-модерното от дизайна, технологиите и удобствата за специален кръг аудитория.

Mastercard Universe е създадена идеално да се впише в стила на живот и да отговори на най-високите очаквания на модерния човек. Тя е бляскавата възможност, която предоставя Пощенска банка в навечерието на своята 30-а годишнина, част от стратегията ѝ за разработване на иновативни картови продукти, която дефинира лидерската позиция на финансовата институция в сектора. Запознайте се с нейните възможности.

ПРЕМИУМ БАНКЕР

Можете да се възползвате от личен премиум банкер или обслужване с индивидуален подход на най-високо ниво. Получавате достъп до специализирани Премиум центрове на Пощенска банка.

СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ

Реномирани ресторанти, хотели, магазини и други обекти ще ви посрещнат с ексклузивни отстъпки като притежател на Mastercard Universe.

ПЪРВА КЛАСА

С тази карта вашите пътувания са с неограничен безплатен достъп за двама до бизнес салоните „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, Терминал 2, както и до салони JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена. Комфортът е гарантиран и с десетте безплатни ВИП посещения за година в над 1 000 специални салона за гости на летища в цял свят и достъп до всички ВИП салони чрез Програмата LoungeKey™ 

ОСИГУРЕНО СПОКОЙСТВИЕ

Имате и един ангажимент по-малко по отношение на непрекъснатото подновяване на застраховки при пътуване, защото получавате безплатна застраховка „Помощ при пътуване“ с високо покритие до 200 000 евро при пътуване извън страната.

ИНТЕРНЕТ ПРЕФЕРЕНЦИИ

Пощенска банка добре знае колко е важна неограничената дигитална свързаност и достъпност, затова с Mastercard Universe получавате и високоскоростен интернет на различни летища, в хотели, както и в над милион обществени места в целия свят благодарение на Boingo Wi-Fi.

АСИСТЕНТ

Със специална Concierge услуга „Персонален асистент“ улеснявате ежедневието си и спестяватe време при организиране на резервации за хотели по света, ресторанти, билети за специални събития, пътувания и други.

Картодържателите се възползват и от висок кредитен лимит, атрактивна лихва и дълъг гратисен период за теглене в брой и покупки с картата. Пакетът на престижната Mastercard Universe включва и възможност за парични награди до 1000 лева на година чрез Програмата за лоялност Моите награди.

Повече информация може да намерите в широката клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на www.postbank.bg.

 

 

 

 

Дата: 24.02.2021

Източник: Пощенска банка

Прочетено: 2105