23.10.2020

Осмото издание на “Гордея се с труда на моите родители" през 2020 г. ще е изцяло онлайн, в отговор на новите условия, в които живеем и работим, и в които учат децата ни.

Виртуалното провеждане на проекта е истинското предизвикателство тази година, на което отговориха десет компании: Асарел Медет, Аурубис, ДЗИ, КГМИЗ, ОББ, Овергаз, Пощенска банка, Софарма, ТехноЛогика и Транспрес. Те ще “отворят врати” за виртуална разходка на децата из компаниите и онлайн запознаване с професиите на техните родители.

“Гордея се с труда на моите родители” ще се проведе на 30 октомври (петък) 2020 г., непосредствено преди отбелязването на Деня на българските будители. Събитието ще стартира в 9:00 часа на сайта на БМГД. Платформата ще даде възможност за активно участие на децата в програмата.

Очаква се в “Гордея се с труда на моите родители” 2020 да се включат над 200 деца и да бъдат представени 20 професии.

На 27 и 28 ноември в София Тех Парк, отново виртуално, ще се проведе и Базар на професиите.

Повече за информация за издание 2020 може на намерите ТУК.

Проектът остава отворен за допълнително включване на нови компании. Как да се включите може да научите от информационната брошура с условия, ползи и такси за участие. Компаниите могат да заявят участие като попълнят заявката.

БСК е част от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН.

Дата: 23.10.2020

Източник: Българска мрежа на Глобалния договор на ООН

Прочетено: 1892