04.06.2021

БСК може да препоръча до 15 български фирми. Заинтересованите фирми могат да изпратят профил и интереси до 12 юни!

София ще бъде домакин на конференция и бизнес форум на инициативата „Три морета“. В конферентната част можете да научите за политическите тенденции и за проектите на инициативата, които ще финансира инвестиционен фонд „Три морета“. Интерес за инициативата са големи мултинационални проекти с цел компенсиране на разликите в развитието на отделните региони на Европейския съюз, основно по оста „Север-Юг“. Фондът може да прави капиталови инвестиции в диапазона от 50 до 250 милиона евро на проект. Фондът е дългосрочен инвеститор с живот от 15 години, който може да бъде удължен с до 5 години.

Българските фирми имат възможност да се включат както със свои проекти, така и като поддоставчици. В самия форум може да се участва по следните начини:

  • Онлайн участие в конферентната част и делови срещи с множеството фирми от държавите-участнички в инициативата – без ограничения в броя участници;
  • Присъствено участие в конференцията;
  • Присъствено участие в конференцията и делови срещи с фирмите от държавите-участнички;
  • Присъствено участие в конференцията и делови срещи с фирмите, които участват в панелите – Google, Amazon, Ignitis, Energy Development, ib vogt GmbH, Westinghouse, Siemens Energy, International Development Finance Corporation, Three Seas Investment Fund, Rail Baltica, ATA Immediate past, Air Baltic, Bechtel Civil Infrastructure, Austrian Federal Railways, Facebook, A1, IS Wireless и други.

Насърчават се за участие иновативни български фирми от енергетика, транспортна инфраструктура и цифрова инфраструктура, интересуващи се от международни партньорства. Ако желаят среща с някоя от изброените по-горе големи компании, трябва да посочат с коя и по какъв въпрос. Очакваме да получим списък с бизнес делегациите от другите страни-участнички и ще може да се заявяват срещи и с тях.

Прилагаме предварителната програма на събитието.

БСК може да препоръча до 15 български фирми. Заинтересованите фирми се насърчават да изпратят профил и интереси на английски език в Acrobat Reader формат (до 2 МВ), име на фирма с ЕИК и трите имена на представителя (само един) на латиница и кирилица със срок до събота, 12 юни.

Лице за контакт: Веселин Илиев, тел.: 02 932 0954, e-mail: ierc@bia-bg.com

Дата: 04.06.2021

Източник: БСК

Прочетено: 3958