18.10.2021

Стартира международният форум Making Global Goals Local Business, съорганизиран от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН и централа на Глобалния договор в Ню Йорк.

В първия ден от форума на дневен ред беше поставена темата за човешкото измерение на Целите за устойчиво развитие и превеждането им на езика на компаниите и обществото. Специален гост и говорител бе Дан Томас, Директор“Комуникации” на Глобалния договор, бивш журналист на BBC и експерт с богат опит в областта на медиите, а в разговора се включиха Огнян Траянов - председател на Българската мрежа, Силвия Костова - началник управление „Корпоративникомуникации и маркетинг“ в Пощенска банка, и Даниела Пеева - председател на Асоциация на директорите за връзки с инвеститорите в България. Въпросите задаваше Едуард Цветанов от Българско дружество за връзки с обществеността.

Най-интересните акценти от дискусията може да прочетете тук.

Making Global Goals Local Business България е част от събития, организирани от локалните мрежи и Глобалния договор на ООН. Организационни партньори са БДВО, БСК, БФБЛ, Българо-белгийски бизнес клуб, ГБИТК, СМT, София Тех Парк.

Събитието се осъществява с партньорството на Асарел-Медет,Байер България, Евроинс, Овергаз, ТехноЛогика, ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3 и с медийното партньорство на BGlobal, investor.bg,enterprise.bg, в. Сега.

Дискусиите, предвидени за втория ден на форума, както и тържественото отбелязване на 10-та годишнина от създаването на Българската мрежа, бяха отложени до ново отпускане на противоепидемичните мерки, обявени в първия ден на събитието.

Дата: 18.10.2021

Източник: Българска мрежа на Глобалния договор на ООН

Прочетено: 2131