14.09.2022

Дигитални експерти обменят опит на DiTech Expo и Digital4Plovdiv 2022. БСК е партньор на събитието.

Тази година на 20 и 21 септември в Дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив ще се проведат две ключови събития за дигитализацията на бизнеса -  DiTech Expo и Digital4Plovdiv – годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия.  

Digital4Plovdiv за седми пореден път събира представители на дигиталния бранш, които искат първи да научат актуалните тенденциите в сектора. Лекторите на конференцията са експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша – маркетолози, рекламисти, търговци, бизнес консултанти, адвокати, логистични компании, както и бизнес собственици и предприемачи. Програмата на конференцията е разпределена в два дни, а лекции ще бъдат изнасяни в три зали.  Темите на първия ден са насочени към Oнлайн маркетинга, а втория ден ще акцентира повече върху Онлайн търговията. Digital4Plovdiv е част от събитийния календар на Digital4 Foundation, който годишно събира повече от 4 000 посетители. Digital4 инициативи се организират във всички големи областни градове на страната – София, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново.  

DiTech Expo е сред най-големите изложения за дигитални технологии, които се провеждат в страната. Тази година над 30 изложителя ще представят своите дигитални иновации, нови софтуерни решения, услуги и продукти. На мащабното експо посетителите ще имат възможността не само да се срещнат с представители на водещите компании в областта и да разменят контакти, но и да се запознаят с тенденциите в дигитални технологии, приложими за различни бизнеси.  

Сред партньорите на събитията са Община Пловдив, Българска стопанска камара, Национална бизнес мрежа, Българската Е-комерс асоциация, Българската Финтех асоциация и Европейската асоциация на дигиталните експерти. 

 

Лице за контакти: Вероника Николова, Public Relations Manager Digital4Foundaton, 0887 115 666, vn@digital4.foundationhttps://digital4plovdiv.com/

Дата: 14.09.2022

Източник: Digital4Foundaton

Прочетено: 708