25.03.2022

На 25.03.2022 г. (петък) в платформата Zoom се проведе среща-разговор между колеги, приятели и съмишленици на тема „Как да завъртим кръговата икономика?!”.

Събитието откри г-жа Вихра Андонова, Фондация Европерспективи с презентацията „Бъдещето, климатичните промени, урбанизацията и кръговата икономика”, която постави начало на дискусията какво налага нови модели на общуване и обединяване на усилията за преодоляване на вредното въздействие от изменението на климата.

За значението на информацията и необходимостта от концепция за комуникационна стратегия в кръговата икономика изказвания направиха г-жа Люба Ризова (продуцент „Въпросите”), Бисера Ангелова (BTV, Продуцент „Лице в лице”) и Дарина Желязкова (криейтив агенция за дигитален маркетинг).

В панела „Отпадъците – суровина за ново производство” добри практики представиха Сирма Мишева и Радослав Бозаджиев.

За отговорността на властта, по темата участие взе г-н Стамен Янев, изпълнителен директор на БАИ. А за партньорството на бизнеса – г-жа Илиана Павлова, директор  на Център „Чиста индустрия” към БСК.

На събитието бе представена информация за проекти, ангажирани с темата „Кръгова икономика” – REDUCES, CESME, COALESCCE, ClimateChampions. 

 

Видео запис на срещата:

https://drive.google.com/file/d/12dIKtX7nPqtlKSGMv3Ohqly7TbFF5plz/view?usp=sharing

Аудио запис на срещата:

https://drive.google.com/file/d/1ByvlEZ1FVWakEkUK9JpdGgp2PFu7X0eb/view?usp=sharing

Дата: 25.03.2022

Източник: Фондация „Евро–перспективи”

Прочетено: 352