18.01.2023

Кандидатури се приемат до 3 февруари 2023 г.

Конкурсът за Годишните HR награди на Българска асоциация за управление на хора за 2022 г. стартира и е отворен за кандидатстване. Чрез инициативата за 19та поредна година HR гилдията в България отличава най-иновативните и успешни HR практики в страната, припознати за ценни от бизнеса, обществото и хората.

Процесът по кандидатстване продължава до 3 февруари 2023 г. и ще бъде последван от оценяване на кандидатурите от 7-членно жури.

Ето ги и категориите, в които можете да изпращате своите кандидатури:

ИНДИВИДУАЛНИ КАТЕГОРИИ:

  • HR директор /мениджър на годината;
  • HR професионалист на годината;
  • Най-ангажиран към управлението на хора организационен лидер на годината

ЕКИПНИ КАТЕГОРИИ:

  • Най-добър HR проект на голяма компания на годината;
  • Най-добър HR проект на малко/средно предприятие на годината;
  • Най-добър HR екип на годината;
  • HR консултантски проект/инструмент на годината

СПЕЦИАЛНА КАТЕГОРИЯ:

Най-добре развиваща се HR функция в start-up компания - категорията е нова за конкурса и цели да насърчи организации, които са в началото на процеса по развитие на HR функцията си, да отличи усилията и постиженията им, да покаже добрите примери, защото без значение колко голям е размерът на една компания или в какъв етап от развитието си се намира тя, подходът й към управлението на хората е критично важен за успехите й.

Посетете страницата на конкурса ТУК, където ще намерите пълна информация за регламента, процеса на кандидатстване и оценка, категориите и журито!

За да участвате в конкурса - вие или вашата компания, до 3 февруари 2023 г. трябва да попълните стандартен формуляр и да подготвите презентация към него. За да получите формуляра, попълнете онлайн формата ТУК.

А ако през 2022 г. работата на ваши колеги, партньори, съмишленици в HR областта ви е впечатлила, ако техни проекти и инициативи са привлекли вниманието ви, номинирайте ги за участие в конкурса, като попълните номинационната форма ТУК.

Дата: 18.01.2023

Източник: БАУХ

Прочетено: 680