Присъствието в Интернет вече не е въпрос на мода, а на необходимост. Чрез него, освен представяне, напомнящо визитна картичка, могат да се постигат различни задачи - да се оптимизира връзката с клиенти и бизнес парнтьори, да се продават стоки и услуги, да се проучват целеви аудитории и пр. 

Интернет центърът  BIAnet  е създаден от Българска стопанска камара през 1997 г. с цел подпомагане на дейността на бизнеса в България. Клиенти на центъра са фирми и неправителствени организации от целия социално-икономически спектър. Всеки клиент се ползва от специалното внимание и индивидуалния подход на висококвалифицираните ни специалисти за намиране на най-ефективното решение.

БСК е сертифицирана по системата за информационна сигурност ISO/IEC 27001:2013:

 

Екипът на BIAnet е специализиран в проектирането и разработката на уеб страници, портални сайтове, информационни системи от бази данни и сложни софтуерни решения с най-високо качество.

В BIAnet поставяме особено силен акцент на индивидуалния, уникален уеб дизайн, едновременно атрактивен за посетителите и осигуряващ достъпност за търсещите машини.

Следвайки интересите и изискванията на своите клиенти, ние предлагаме реализация на съдържание, представено с атрактивни визуални решения в съответствие с последните тенденции в дизайна.

В основата на нашите реализирани уеб проекти, стои разработената от нас уникална AdminTool™ система. Основно предимство на AdminTool™ системата е, че дава възможност на  нашите клиенти да управляват сами съдържанието на своя уеб сайт, без да притежават специализирани познания и умения.

Средства за разработка: Adobe Photoshop, Macromedia Flash MX, Macromedia Dreamweaver, Corel Draw, PHP5.0, Apache web server, CSS, HTML, JavaScript.

Web browsers: IE 7.0, Mozilla Fire fox 3+ , Google Chrome и всички по-горни версии.

Нашата работа се отличава със собствен стил, нестандартна визия, висококачествена изработка, професионално и експедитивно обслужване.

Оптимизацията на уеб сайт за търсещите машини - SEO (Search Engine Optimization) е процес, свързан със стремеж към показване на максимума от съдържанието на даден сайт и в крайна сметка постигане на по-добри позиции в резултатите от търсенията в търсачките.

SEO услугите, с които екипът на BIAnet би могъл да Ви помогне, са комплексен набор от действия, методи и техники и включват:

 • Промяна на URL адресите на всяка страница от сайта, така че във всеки един URL адрес да се съдържа ключова дума или фраза на съответния език, в зависимост от страницата. Резултатът от това е, че когато търсещата машина обхожда сайта, тя всеки път ще асоциира към един и същи адрес различна информация. Съдържането на ключова дума и фраза в URL адреса спомага за увеличаване на значимостта на съответната дума за тази страница; 
 • Всяка страница в сайта да има динамичен HTML TITLE, който да се задава автоматично по определени критерии. Ако не е зададен критерий, да има възможност за задаването на TITLE от административния панел;
 • Всички изображения в сайта да имат динамичен TITLE или да се преименуват автоматично по зададени предварително критерии;
 • Създаване на динамична страница Карта на сайта, която да се генерира динамично, в зависимост от актуалното съдържание на сайта;
 • Във всяка страница да бъде изградена система от крос линкове от обвързваща информацията между отделни направления на сайта. (Последни новини, най- четени новини, обвързани звена, рубрики и пр.); 
 • Да бъде изграден модул за промяна на keywords и description за всяка динамична страница.
 • Предоставяне на RSS Feed, за често обновявани страници (новини, рубрики, обяви и пр.);
 • Наличието на Форум, Блог, Бюлетин и друга полезна безплатна информация (валутна, борсова, статии, анализи, обяви, оферти, европейски фондове, програми и проекти и пр.), което да допринесе за увеличаване на интереса и трафика към страницата;
 •  Регистрация на сайта в Google analytics, даваща възможност за детайлна статистика и анализ на посещенията на уеб сайта (времеви, географски, продължителност на престоя и пр.).
 • Регистрация на сайта в портали, търсачки, бизнес директории и други източници на информация (както местни, така и световни);
 • Публикуване на информация в реномирани форуми и блогове от бизнес общността;
 • Подпомагане  създаване на партньорски отношения с други сайтове със сходно съдържание и тематика, с цел размяна на текстови линкове и рекламни банери.

Освен професионално изработване, ние бихме могли да предложим и хостинг за вашия уеб сайт.

Хостингът (публикацията) на сайта на наш сървър включва:

 • Поддръжка и администриране на уеб сайта.
 • Поддръжка на база данни.
 • Осигуряване на високоскоростен достъп до сайта за външните посетители.
 • Осигуряване на ежедневно архивиране на информацията.

Среда за хостване: UNIX/Linux.

Прочетено: 736447