17.11.2011

Председателят на УС на БСК Сашо Дончев подкрепи инициативата на фондация „За Нашите Деца" - „Вечер на добродетелите" 2011.

Благотворителното събитие се провежда за трети път и предоставя възможност освен за среща между бизнес партньори и приятели, и за подкрепа на благородна кауза.

През тази година от детската организация набират средства за изграждането на детска къща за бебета и деца с тежки увреждания, както и за изоставени новородени, които не могат да бъдат осиновени или настанени в приемни семейства. За изграждането на защитеното пространство ще бъдат нужни 80 000 лева.

Средствата ще бъдат набрани с благотворителен търг, в който част от предметите са предоставени от г-н Сашо Дончев и от компанията, която той управлява - „Овергаз" Инк. Председателят на УС на БСК дари специална селекция вина, а от името на компанията, на благотворителния търг ще бъдат продадени декантер за вино с метален обков, книга за живота и творчеството на Борис Ангелушев, както и книга с класация на 50-те златни български филми. Картините, които ще се продават на търга, са предоставени от посланици, мениджъри на водещи компании и др.

Патрон на благотворителната инициатива е еврокомисарят Кристалина Георгиева.

Водещи на „Вечер на добродетелите" и тази година ще бъдат известните журналисти Мира Добрева и Драго Симеонов, които от години подкрепят каузата на фондация "За нашите Деца" и са ангажирани с подобряването живота на децата в България. За стилната атмосфера на събитието ще допринесат изпълненията на Васил Петров и струнния квартет СТРИНГС.

Събитието е с платен достъп предвид характера му.

Повече можете да видите ТУК

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Трета