15.06.2015

Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН  Ви кани на официалното представяне на проекта „ГОРДЕЯ СЕ С ТРУДА НА МОИТЕ РОДИТЕЛИ” 2015.  

Инициативата цели да покаже на децата, че трудът е потребност и ценност, чрез която всеки човек е необходим и полезен за обществото, независимо каква професия упражнява. Проектът се стреми да възпита у младите уважение и любов към труда и напредването в живота благодарение на лични качества, способности и натрупани знания.

През 2013 г. пилотното му издание беше реализирано от 12 компании, а през 2014 г. се включиха двойно повече участници – 24 компании от осем града в България. Поради широкия интерес и положителната обратна връзка от участниците в „Гордея се с труда на моите родители“ продължаваме със следващо издание, като го обогатяваме и развиваме. Проектът е отворен за участие за всички отговорни компании.

На срещата ще се обсъжда:

  • С какво проектът продължава да интригува деца, родители и компании вече трета година? Какви са ползите за компаниите и служителите от включването в него?
  • Защо втора поредна година печели отличия в годишните награди на БДВО за ПР постижения ПР приз“?
  • Как могат да се присъединят желаещите компании?

 

Очакваме Ви на 15 юни (понеделник) от 15.30 часа, в заседателната зала на Българска стопанска камара, ул. „Алабин“ 16-20.

Можете да потвърдите своето присъствие на посочените по-долу контакти не по-късно от 14 юни 2015.

Присъединете се към събитието във фейсбук на адрес https://www.facebook.com/events/102738376732706/

За контакт:  

Марина Стефанова

тел. 02/4282 015, моб. тел.: 0888 637 654,

secretariat@unglobalcompact.bg

www.unglobalcompact.bg

 
 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Представяне на инициативата