24.03.2016

Имате уникалната възможност да се запишете безплатно на курс Introduction to the Internet of Everything (Intro2IoE). Курсът е разработен от Сиско Системс за всички, които искат да  научат повече за технологиите, стоящи в основата на Internet of things.

Introduction to the Internet of Everything (Intro2IoE) е не само въведение в технологиите, той запознава и с кариерните и социални възможности, създавани от растящия брой мрежови връзки между хора, процеси, данни и устройства.

Повече информация за курса можете да получите на първия по рода си

Уебинар на тема „Internet of Everything“, който ще се състои онлайн на 24 март 2016 г. в 17:00 ч.

Експертът от Сиско Системс Богдан Донев ще направи преглед на концепциите и предизвикателствата в света на Internet of Everything.

Регистрирайте за участие в платформата на Сиско WebEx.

В деня на уебинара е необходимо да влезете в платформата през линка, който ще получите в съобщението, потвърждаващо регистрацията Ви.

За допълнитерна информация свържете се с посочените лица за контакт.

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Специализиран курс “Introduction to the Internet of Everything”