23.06.2016

В четвъртък туристическия бизнес от добруджанските черноморски общини – Добрич, Балчик, Каварна и Шабла, в сътрудничество с "Албена" АД, се обединява и създава Регионална туристическа асоциация „Черноморска ривиера – Добруджа“.

В учредително събрание, което ще се проведе в Албена, от 10 часа, в залата на хотел „Лагуна Гардън“, ще участват представители на „Албена“ АД, голф комплексите в региона, неправителствени и общински браншови организации от морските общини, хотелиери и ресторантьори.

Основната цел, която учредителите си поставят е повишаване на туристическия потенциал на региона и налагане на бранд „Черноморска ривиера - Добруджа” за превръщането на региона в целогодишна дестинация, атрактивна за международните туристически пазари и у нас.

Вижте още ТУК!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Учредяване на Регионална туристическа асоциация „Черноморска ривиера – Добруджа“