12.03.2019

Как да стъпим на Китайския пазар за храни и напитки?

ПОКАНА

На този въпрос ще се опитаме да отговорим по време на специализиран тренинг, който ще се проведе в сградата на Българска стопанска камара в София на 12 март 2019г.

Заповядайте!

Целта на тренинга е да предостави на участниците ключова информация за правенето на бизнес в Китай. Участниците ще научат не само за тенденциите на пазара, навиците и предпочитанията на китайците, но и ще получат практични съвети как да идентифицират правилните търговски канали и какви са процедурите за внос. В семинара ще бъдат разгледани също примери от практиката и платформи за електронна търговия.

 Тренингът е предназначена за:

  • Управители на компании;
  • Търговски директори;
  • Експорт мениджъри;
  • Мениджъри/Специалисти, които отговарят за дейностите, свързани с износа и навлизането на нови пазари.
Детайлна информация, програма на семинара, представяне на лекторите, както и условия за участие, можете да намерите в прикачения файл.
 
Регистрации се приемат до 2 работни дни преди датата на тренинга или до изчерпване на местата!
 
Можете да се регистрирате като попълните приложената форма за регистрация и я изпратите на:
 
Боряна Младенова

e-mail: b.mladenova@bia-bg.com

tel.: +359 932 09 34

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Специализиран тренинг за правене на бизнес в Китай