05.11.2019

На 5 ноември 2019 г., от 10.00 до 16.00 ч., в БСК, ще се проведе Българо-чешки бизнес форум, в рамките на посещението у нас на министъра на външните работи на Чешката република Томаш Петричек.

Домакин на форума от българска страна ще бъде Българската стопанска камара (БСК).

Форумът ще бъде официално открит от председателя на БСК Радосвет Радев и от министрите на външните работи на Чешката република и на България – Томаш Петричек и Екатерина Захариева.

Програмата на форума предвижда:

  • Представяне на БСК и на CICR (Confederation of Industry of the Czech Republic)
  • Представяне на потенциала на България и София за инвестиции, възможности за бизнес сътрудничество в областта на автомобилната индустрия, информационните технологии и медицинска техника. Възможности на лабораториите в София Тех Парк в тези сектори;
  • Представяне на българските клъстери и браншови организации в сферата на електромобилите и информационните технологии;
  • Двустранни бизнес срещи.

Списъкът с чешките фирми, включени в бизнес делегацията, придружаваща министър Петричек, можете да видите ТУК.

Участието на българските фирми е безплатно, но след наше потвърждение на регистрацията им. Нерегистрирани участници няма да се допускат на форума. Регистрационната форма можете да откриете в прикачения файл.

Краен срок за регистрация: 1.11.2019 или до изчерпване на местата.

 

За регистрация и информация:
Мина Михайловска,
тел: 02 932 0971,
e-mail: m.mihaylovska@bia-bg.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Българо-чешки бизнес форум