25.03.2021

Център за външноикономическо сътрудничество към Българската стопанска камара - Enterprise Europe Network, има удоволствието да Ви покани на онлайн обучение на тема:

„Културни особености при правене на бизнес с Индия“

Обучението ще се проведе на 25.03.2021 г. от 15:00 до 17:00 часа, като линк за събитието ще бъде предоставен допълнително на регистрираните участници. 

В това онлайн обучение Александър Богданов, специалист в областта на индийската култура и езици, ще представи някои важни аспекти на индийската култура и нейните особености, поведение и манталитет, пречупени през призмата на бизнеса.

Участието в онлайн обучението е платено – таксата е в размер на 60 лв. с ДДС. Плащането за онлайн обучението може да направите по банков път по сметката на:

Българска стопанска камара
Банка ДСК, София, Клон “Калоян”
IBAN: BG61STSA93000021609234
BIC КОД: STSABGSF
Такса семинар „Културни особености при правене на бизнес с Индия“

Изисква се регистрация с попълване на ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ до 24 март 2021 г.

За контакти: Христина Каспарян

За лектора:

Александър Богданов е специалист в областта на индийската култура и езици. Завършил е Индология в СУ „Св. Климент Охридски“ и е специализирал в Централния Институт по Хинди в Агра, Индия. Има богат преподавателски опит в сферата на езиците хинди и санскрит и различни аспекти от традиционната и съвременна култура на Индия.

Водил е лекционни курсове в СУ „Климент Охридски“ и Университет Орхус, Дания, а понастоящем отговаря за езиковото обучение в Индологическа Фондация „Изток – Запад“. От 15 години е професионален преводач и участва в множество научноизследователски и документални проекти, свързани с Индия.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Онлайн обучение „Културни особености при правене на бизнес с Индия“