08.06.2021 - 11.06.2021

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да Ви покани на двустранни срещи по време на EACP VIRTUAL B2B - AEROSPACE APPLICATIONS & TECHNOLOGIES, които ще се проведат на 8-10 ЮНИ 2021 Г.

Събитието предлага възможности за осъществяване на ценни контакти и за намиране на нови теми за международно сътрудничество по цялата верига на стойността на аерокосмическата и космическата индустрия. TheEACP Virtual B2B се фокусира върху иновативни малки и средни предприятия (МСП) от космическия сектор.

Теми на фокус: components, materials, new mobility, disrupting propulsion, new space,  advanced manufacturing, cutting edge services, digitalisation & 4.0, MRO – maintenance, repair & overhaul, RPAS – remotely piloted aircraft system

Участието в събитието е без такса за участие. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

Линк за регистрация открийте тук.

Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association

Вижте и стъпките за регистрация и участие.

Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 8 юни 2021

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на  EACP Virtual B2B - Aerospace applications & technologies