18.05.2021 - 20.05.2021

КНСБ и БСК отправят покана към свои представители, областната и общинската администрация от Бургас, Варна, Велико Търново, Стара Загора и София да се включат в онлайн обучение на тема: Дигитални умения за партньорство – ниво 1-2

Този курс се основава на учебните програми в Реформата за насърчаване на знанията и Рамката за основни умения, изготвени от Норвежката дирекция за образование и обучение.  

Какво са дигитални умения?

Дигиталните умения включват умения за ефективно и отговорно използване на  социални медии и цифрови продукти, решаване на практически задачи, намиране, обработване и предаване на информация.

Дигиталните умения могат да се прилагат в ежедневието на заетите по различни начини - в техния трудов, личен живот, партньорства и образователни дейности.

Изберете удобните за вас дни за конкретното ниво:

Ниво 1-2 на 18.05.2021 или 20.05.2021, като обучението продължава 4 часа на избраната от Вас дата. 

Наличието на дигитални умения на ниво 1-2 означава да можете да потърсите цифрова информация, когато е необходимо и да използвате дигитални инструменти, както и да сте запознати с елементарни предпазни мерки при използване на Интернет.

Допълнителна информация за регистрацията и обучението можете да откриете в прикачения файл.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Re-Dial: Дистанционно обучение