27.05.2021

Конкурсът „Стартирай 4.0“ ще дигитализира безплатно две печеливши производства

На 27 май от 11:00 ч. ще се проведе уебинар, на който ще се представят възможностите за включване в конкурс „Стартирай 4.0“ за дигитализация в българската индустрия. Инициативата за дигитална трансформация се осъществява от Schneider Electric България в партньорство с Професионалната асоциация за роботизация и автоматизация (ПАРА), както и с участието на Либхер Хаусгерете Марица и Монделийз Интернешънъл, представени от Фабриката за шоколадови изделия „Своге“.

Безплатна регистрация за уебинара може да се направи от линка https://www.bigmarker.com/cognito-ltd/4-0-6b369d490fdd2f1bfd064cdf .

В конкурса ще бъдат отличени две предприятия, които ще получат безплатно лицензи за три дигитални приложения на Шнайдер, обединени в обща архитектура, както и цялостната интеграция на проекта. Дигиталните приложения ще бъдат представени по време на уебинара, а всички гости ще имат възможност да зададат своите въпроси на живо към организаторите.

Право на участие в конкурса имат всички предприятия, които произвеждат продукти за крайно потребление на територията на България. Те могат да са собственост на международни компании или да са изцяло местни, да продават на българския пазар или зад граница.

Повече информация за конурс „Стартирай 4.0“ могат да бъдат разгледани на уебстраницата на Шнайдер Електрик България.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Покана за включване в конкурс за дигитална трансформация в българската индустрия