„АУТОМЕХАНИКА“ ЕООД e с предмет на дейност техническо обслужване и ремонт на автомобили, авто-електро сервиз и магазин за авточасти. Дружеството предлага на клиентите си широк диапазон от професионални ремонти, вкл. основни ремонти, електрически ремонти, ремонт и подмяна на автостъкла, диагностика, ремонт на климатици, газ- и метан-инсталации.

"ИНДИГО ВЪРДЖ" ООД / IndigoVerge е с предмет на дейност разработване на софтуерни приложения. Компанията съществува от 15 години. От 2019 г. IndigoVerge е сертифициран партньор на WinCC OA Solution на ETM professional control GmbH (компания Siemens), предоставяйки услуги по разработка на софтуерни приложения за SCADA, системи за автоматизация и управление. От 2019 г. IndigoVerge е официален партньор и на Siemens, като препродава в България пълния спектър от хардуерни продукти на компанията. От 2018 г. е сертифициран партньор на SALESManago и на на Schneider Electric. IndigoVerge е член на Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) повече от 10 години.

„СИТИ ИНВЕСТ ПРОПЪРТИ“ ЕООД, с предмет на дейност отдаване под наем на недвижими имоти. Компанията е основана на 6 юни 2008 г. Седалището й се намира в гр. София, но дейността ѝ е на територията на цялата страна.

„ХИЙТ ГРУП“ ООД е създадено на 31 август 2008 г. във Варна. Дружеството предлага на своите клиенти маркова козметика за солариум и ежедневна грижа на кожата. Компанията е официален дистрибутор за България на марките California Tan, Emerald Bay, Supre Tan, Hempz Body and Hair Care. Ексклузивен представител е и на лампи за солариум Bermuda Gold, които се отличават с най-добрите характеристики сред подобен род технологии в световен мащаб. „Хийт груп“ изготвя индивидуални оферти за нови и употребявани солариуми и на водещата марка Ergoline. Компанията гарантира работа и продажби само от официалните лицензирани дистрибутори за България, което е и нейна гаранция за автентичност и качество. „Хийт груп“ има соларни студиа с високо качество на предлаганите услуги, както и сайт за е-поръчки.

„КРИЛАТА НА ФЕНИКСА“ ЕООД е консултантска компания, чиято мисия е да мотивира и вдъхновява клиентите да стигнат от точка А до точка Б по най-ефективния път чрез изразходване на най-малко ресурси. Фокусът на компанията е върху индивидуалната работа, с цел справяне с личните предизвикателства и постигане на нови, вдъхновяващи цели. Компанията работи и с бизнесите на бъдещето, които разбират скритата сила на най-големия си актив - човешкия капитал, и влагат всички нужни усилия да разберат скритите му нуждите и да развият пълния му потенциал. Собственичката на дружеството - Лора Цанкова, е сертифициран стратегически коуч по методите на легендата в света на личните трансформации - Тони Робинс, a също и НЛП практик. На адрес www.coachloratsankova.com можете да намерите вдъхновяващите истории на успешни хора, които чертаят своята собствена траектория и променят света към едно по-добро място за децата и идните поколения.

СД „МИВА СТАР, ПОПОВ И СИЕ“ се занимава с изграждане, ремонт и поддръжка на електрически инсталации СрН и НН, произвежда електрически табла СрН и НН за промишлени предприятия, хотели, жилищни и обществени сгради, извършва контрол по охрана на труда на електрически величини в нови и съществуващи сгради от 1990 г. От 2001 г. фирмата е официален дистрибутор на “АББ България” ЕООД за продукти НН на концерна ABB – един от водещите производители на електрооборудване в света. Служители на „Мива стар“ многократно са били на обучение в заводите на концерна в Германия и Италия.

През 2008 г. компанията внедрява система за управление на качеството и е сертифицирана по стандарта ISO 9001:2008 за производство, търговия, монтаж и сервизна дейност на електроапаратура. Притежава акредитиран от “Българска служба по акредитация” Орган за контрол от вида С, което позволява да извършва контрол и ремонт на електрически уредби и съоръжения до и над 1000V при спазване на необходимите процедури за независимост на контрола.

„Мива стар“ е съдружник в консорциум „ЕЛЕМОН”, акредитиран от Камара на строителите в България за правото да извършва строителни дейности първа, втора и трета категория по енергийната инфраструктура на България.

За 20-те години от своето основаване „Мива старт, Попов и сие“ е изпълнила обекти, произвела и доставила електрооборудването и извършила контрола, необходим за приемане на обектите, на редица клиенти, сред които са: “Булгаргаз”, “Главболгарстрой”, “Трансстрой Варна”, “Солвей соди”, “Лиднер България”, ТЕЦ-Девен, “ПримагазЕлектро-разпределение – Варна, Е.ОН България, “Автомагистрали Черно море”, “Мелница Варна”, “Хаят България кемикъл” и редица други големи компании и общини.

„КЛИЙН МАСТЪРС БЪЛГАРИЯ“ ООД е специализирана комопания в областта на професионалното почистване – абонаментно почистване на бизнес сгради, търговски площи, офисни, производствени и складови площи. Притежава над 13-годишен опит в сферата. Предлаганите от „Клийн Мастърс“ производствени процеси и услуги са в съответствие с националните и международни стандарти и разпоредби. Основните принципи в работата на компанията са доверието, индивидуалният подход, обратната връзка и професионализмът. „Клийн Мастърс“ има внимателно проверени и добре обучени служители. При договори с клиентите си предоставя едни и същи работници всяка седмица - хора, които ще познават и разбират нуждите на постоянните клиенти. Всеки клиент има подробен работен лист, в който е отбелязано точно какво се почиства и кога. Качеството на работа се наблюдава внимателно от мениджърите на „Клийн Мастърс“, които извършват ежемесечни проверки.

„ТОБАКО ИМПОРТ“ ООД е с предмет на дейност търговия на едро с тютюневи изделия. Компанията е основана през 2005 г., като постоянно се стреми да развива и поддържа позициите си на еталонна компания в дистрибуцията и да увеличава своя пазарен дял на предпочитан в цялата страна доставчик на тютюневи изделия. В момента компанията се насочва и към пазарите на други продукти – храни и напитки. Работи с голямо разнообразие от клиенти, включително летищата в София и Варна. Разполага с 3 склада в най-големите градове в страната, разположени на удобни места, за да се гарантира бързо и ефективно разпределение. „Тобако импорт“ има директна дистрибуторска мрежа с над 4500 клиенти, включително някои от най-големите компании в българската търговия на дребно. Заедно с партньорските си, компании достига до над 20 000 клиенти, на 94% от територията на страната.

„ДЖИ ПИ ИМПЕКС“ ООД / GP IMPEX Ltd. е с предмет на дейност – производство на пюрета и сокове от плодове - ябълка, дюля, круша, ягода, малина, горски плодове, череша, вишна, кайсия, праскова, десертно грозде и арония, сини сливи, къпина, червена боровинка, черна боровинка, касис, моркови, бъз. Дружеството е малко и сравнително ново, но гъвкаво предприятие с модерно оборудване, отговарящо на всички приложими спецификации и изисквания на европейското и българско право. Предлага на българския пазар голямо разнообразие от първокласни здравословни плодови сокове под търговската марка „Фрея“ – напълно натурални и на достъпна цена, с естествен източник на антиоксиданти, фитохимични хранителни вещества, диетични фибри, витамини и минерали. Освен безспорните ползи, които самите плодове носят, гарант за качеството е и самият начин на извличане на сока по метода на студено пресоване, който напълно запазва свойствата и качествата на плодовете. Рецептурата напълно изключва съдържанието на захар, оцветители, консерванти и дори вода. Натуралните сокове са пастьоризирани в условията на кратковременна пастьоризация и последващо охлаждане.

Камара на преподавателите от висшето образование, с председател на УС Борислав Борисов. Сдружението е с предмет на дейност усъвършенстване системата на висшето образование, консултантска дейност, организиране на курсове, издателска дейност. КПВО е учредена в края на месец септември 2019 г. и включва преподаватели от различни университети и от различни професионални направления. Мисията на Камарата е да допринася за модернизация на системата на висшето образование в Република България, да работи за повишаване на професионализма на преподавателите, за подобряване качеството на научните и образователните продукти и подпомагане израстването на българските висши училища, да съдейства за развитието на висшето образование в България и превръщането му в иновативен ресурс на интелигентната специализация на страната.

ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СТАРА ЗАГОРА заема престижното 5-то място по рейтинговата класация на университетите в България. Университетът се намира в Централна България, на територията на шестия по големина град в България – Стара Загора. Регионът е икономически силен и предоставя възможност за професионална развитие на младите хора. Учебната база е модернизирана, а преподавателите - висококвалифицирани. Тракийски университет – Стара Загора разполага със следните факултети:

  • Аграрен факултет с учебно-експериментална база
  • Ветеринарномедицински факултет с клиники
  • Медицински факултет с Университетска болница
  • Педагогически факултет
  • Стопански факултет
  • Факултет Техника и технологии-Ямбол
  • Медицински колеж-Стара Загора
  • Филиал в Хасково за медицински сестри и акушерки
  • Департамент за информация и повишаване квалификацията на учителите

„МОБАКС“ ООД е с предмет на дейност внос и търговия на едро и дребно с мобилни аксесоари за смартфони и таблети. От 2012 год. МОБАКС ООД е директен вносител и търговец на едро и дребно на аксесоари за телефони и таблети. Компанията има два бранда MOBAX - за b2b бизнес с други търговци, и верига магазини FONAX - за продажби към крайни клиенти. Към портфолиото им oт 2017 г. е включена и изработката със специализиран индустриален принтер на калъфи за телефони с име/снимка/лого/дизайн на клиента. Сред социалните проекти на МОБАКС е рециклирането на "мъртвата" стока, т.е. компанията не изхвърля аксесоарите за остарели модели телефони. Освен това, компанията подпомага масовия спорт и активен начин на живот чрез спонсорство на отбори и турнири по джудо и аматьорски футбол.

АСОЦИАЦИЯ НА МЕДИЦИНСКИТЕ КОЗМЕТИЦИ (АМК) е сдружение с нестопанска цел, създадено през 2017 г., за подпомагане и утвърждаване на медицинските професионалисти в сферата на здравето. Мисия на АМК е да превърне българската естетична козметология във водещ бранш на световно ниво. Асоциацията е афилиран член на най-голямата междунаронда асоциация за терапия за красота CIDESCO.

АМК е набелязала редица дейности, мерки и инициативи, които да направят възможно случването на значими промени, свързани с успешното развитие на професията „Медицински козметик”. Част от проектите са свързани със следните теми и дейности: Внедряване на световни и европейски стандарти на естетичния пазар в България; Създаване на професия Медицински Козметик; Повишаване на качеството на предлаганите услуги на козметичния бранш; Създаване на категоризация на салоните и естетичните центрове; Повишаване на стандартите за обучителни центрове; Борба с неправомерното предлагане на апаратура и козметични и медицински изделия, които не отговаря на стандартите за качество и безопасност.

„БИСОФТ“ ЕООД е учредено през 2004 г. с предмет на дейност: „Разработка на софтуер, търговия със софтуерни продукти, проектиране на ИТ системи“. С над 15-годишен опит в ИТ сектора, дружеството допринася и подпомага за редица технологични решения и иновации, от които всеки ден се ползват редица потребители и управление на процеси. Фирмата използва глобален подход в компютърно и софтуерно развитие на света, като отговаря на многобройни изисквания на клиентите си, осигурявайки оптимални, софтуерни и хардуерни решения за организацията на тяхната дейност, гарантирайки качествени и надеждни приложения, иновации в софтуерни технологии, цялостни бизнес решения, максимална функционалност и сигурност на предлаганите решения и на създаваните системи, и ползване само на надлежно удостоверен експертен труд. Стремежът на дружеството е да поддържа баланс между проектите и ангажиментите си в публична и корпоративна сфера, като поддържа безукорно ниво на професионална специализация, с цел създаване на уникални системи и константната им иновация, съобразно изискванията на корпоративно развитие и изискванията в публична сфера на дейност, на органи и администрации, като се имплементират всички налични достижения, стандарти и директиви.

„ФАРМАЛЕКС БЪЛГАРИЯ“ АД е част от глобалната компания PharmaLex Group, световен лидер в областта на консултантските услуги за разработване, регистрация и регулация на лекарства, проследяване на лекарствената безопасност и услуги по качество във фармацевтичната индустрия. Компанията е представена в България от 2013 г. и предоставя научни и регулаторни консултантски услуги на всеки етап от жизнения цикъл на медицинските продукти (лекарства, медицински изделия, терапии и др.), подпомага фармацевтичните компании в дейностите по разработка, регистрация, регулация и проследяване на безопасността в цял свят като гарантира спазването на световните стандарти и разпоредби и предоставя научни и стратегически съвети.

„УИЗ“ ЕООД / Whiz е създадена през 2007 г. и е специализирана в изработката на уеб сайтове, онлайн магазини, мобилни приложения и поръчков уеб софтуер. „Уиз“ реализира уникални решения за дигиталните дейности на бизнеса, опирайки се на индивидуално консултиране за създаване на уеб проект и персонална дигитална стратегия. Компанията допринася за дългосрочния успех и растеж на множество компании, включително пазарни лидери в сферата на търговията, финансите, медиите и комуникациите от България, САЩ, Великобритания и Германия. Сред постиженията на компанията са разработването на новия дизайн на системата Моята Fibank, на мобилните приложения на Sinopik, Gong.bg, Vesti.bg, Edna.bg; Dariknews.bg; на онлайн магазините на Samsonite Bulgaria, Mr.Bricolage, „Зора“, Piquadro, ATG и др.

„ИНТЕР БИЗНЕС 91“ ЕООД е на българския медицински пазар от 1992 г., с основен предмет на дейност доставка и търговия с медицинска апаратура и резервни части, диагностични тестове и реактиви, медицински изделия и консумативи. Дружеството е представител на чуждестранни компании – лидери в областта на микробиологията, клиничната лаборатория, имунохистохимията, електромедицината, рентгенологията и друго оборудване за болници и частни медицински центрове. Предлаганите от „ИНТЕР БИЗНЕС 91“ продукти гарантират прецизна диагностика и притежават необходимите сертификати за качество. Компанията е основен доставчик на реактиви и консумативи за лаборатории и изпълнява договори с редица национални здравни заведения. Търговската дейност на „ИНТЕР БИЗНЕС 91“ се осъществява на територията на цялата страна от висококвалифицирани специалисти, преминали курсове на обучение в съответните центрове на компаниите-производители.

„ИТАЛ ТЕКС“ ЕООД е с предмет на дейност производство и търговия на едро и дребно на артикули за облекло от всякакъв вид и естество, както и на всякакви изделия на леката промишленост. Дружеството е създадено през 1992 г.

„ЛЕСАФР БЪЛГАРИЯ“ ЕООД е представител за България на Lesaffre Group. Компанията предлага на родния пазар продукти за хлебопроизводството – както индустриално, така и домашно. Наложени марки за мая за домакинствата са Vivo, Yuva, Saf-instant. Индустриалните маи са под марки Vivo, Френската, Safmaya, Ozmaya. Лесафр България предлага и специализирана осмотолерантна мая. Също така, има и гама от стартерни култури, квасове и закваски за индустриалния сектор, познати под марка LIVENDO. Компанията предлага на пазара и специализирана гама от подобрители с конкретна насоченост за хлебопроизводството. Можете да ги откриете под марка MAGIMIX. За да разнообразят и обогатят вкуса на хляба, Лесафр България предлагат и гама от миксове под бранда INVENTIS. Всеки трети хляб в света е направен с продукти на Lesaffre. Компанията намира отговор на индивидуалните изисквания на всеки клиент!

Професионална асоциация по роботика и автоматизация (PARA) е технологично НПО, което работи в две ниши – индустрия и образование. Асоциацията свързва компании, училища, стартъпи, общински и държавни институции, развива свой експертен съвет, анализиращ най-актуалните световни тенденции и технологии, прави специализирани проучвания за нивото на автоматизация, организира събития, участва в звена като „Експортен хъб България“ и си партнира с Института по роботика към БАН. Проектите на PARA включват ежегодните доклади на български и английски език за успехите на България в сферата на роботиката, първата интерактивна карта на клубовете и училищата с преподаване на роботика у нас, най-големия форум по роботика през 2019 г. - Robotics Strategy Forum, както и създаването на клуба по роботика в "София Тех Парк”.

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО „МУРГОВА И ПАРТНЬОРИ“ е водеща адвокатска кантора в България, с богат опит в консултирането на международни и местни клиенти в сферата на корпоративното и дружественото право, сливания и придобивания, обществени поръчки, трудово право, здравеопазване, недвижими имоти, процесуално представителство в съдебни и арбитражни производства. Характеристиките, които отличават „Мургова и партньори“ от другите кантори, са персонализираните и интегрирани услуги, които предлагат на своите клиенти, индивидуалният подход към всеки казус, нестандартни решения, както и впечатляваща съдебна успеваемост. Мотото на кантората е: „Ние не продаваме услуги. Ние печелим доверие“. Дружеството е удостоено с наградата „Кантора на годината за 2019“ на годишните Национални награди за правосъдие.

 

Дата: 28.08.2020

Прочетено: 802