29.09.2021

Събитието „DEEP Exploitation and Practitioners’ Workshop“ е посветено на постигнатите резултати по проекта „Дигитално предприемачество за насърчаване на заетостта“ (DEEP), финансиран от Европейската комисия по програма Еразъм+, Ключова дейност 203: Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики, Дейност: Стратегически партньорства за професионално образование и обучение.

Целта на събитието е да повишим осведомеността по отношение на постигнатите резултати, които са: 1. Платформа, достъпна на шест езика (английски, български, италиански, полски, португалски и испански). 2. Анализ на развитието на дигиталното предприемачество в пет от партньорските държави. 3. Онлайн учебни материали, насочени към дигиталното предприемачество. 4. Тестване и валидиране на учебните материали от 200 ученици.

Освен това, гостите ще бъдат запознати с основните функции на платформата, материалите и ще бъдат ангажирани в дискусии относно резултатите по проекта и тяхното практическо приложение.

Поради противоепидемичните мерки, участниците ще бъдат разделени в две групи (по 20 души). Събитието с първата група ще се проведе от 9:00 – 12:30 часа на 29.09.2021г. в „Social Innovators“, ул. „Дякон Игнатий“ 19 , ет. 2, гр. София, България. Събитието с втората група ще се проведе от 13:00 – 16:30 часа на 29.09.2021г. на гореспоменатия адрес.

Записването става чрез попълване на онлайн формите по-долу:

Има две програми за събитието. Едната е валидна за Група 1, а другата за Група 2.

Ако линковете към формите за регистрация не се отварят, може да  изпратите две имена, име на организация и длъжност на e-mail: deep@netlaw.bg

Регистрация може да направите и на тел: +359 889 941 195

В залата е възможно да присъстват 20 души, затова при регистрация моля да споменете в коя от двете групи искате да бъдете записани.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

DEEP Exploitation and Practitioners’ Workshop