23.02.2021

Център за външноикономическо сътрудничество към Българска стопанска камара, Enterprise Europe Network има удоволствието да Ви покани на онлайн обучение на тема: 

„Невербална комуникация по време на преговори в дигитална среда. Често срещани грешки на дигиталния бизнес етикет.“ 

Онлайн обучението ще се проведе на 23.02.2021 г., от 15:00 до 17:30 часа. Линк за събитието ще бъде предоставен допълнително на регистрираните участници. 

В това онлайн обучение доц. д-р Даниела Илиева, автор на книгата „Комуникация НАвреме и НА място“, ще представи някои важни аспекти на невербалната комуникация и често срещаните грешки при дигиталния бизнес етикет. 

  • Какво е важно да знаем за невербалната комуникация по време на преговори в дигитална среда?
  • Как да се ориентираме в невербалната комуникация на партньорите?
  • За какво да внимаваме?
  • Кои са често срещаните грешки на дигиталния бизнес етикет?

Участието в онлайн обучението е платено – таксата е в размер на 65 лв. с ДДС и включва участие в онлайн обучението, както и книгата „Комуникация НАвреме и НА място“ на доц. д-р Даниела Илиева. Книгата ще Ви бъде изпратена с куриер след потвърдено плащане до посочения от Вас адрес. Куриерските разходи не са включени в таксата на онлайн обучението и са за сметка на участника.

Изисква се регистрация с попълване на регистрационна форма до 19 февруари 2021 г.

За контакти: Христина Каспарян, ierc2@bia-bg.com 

Плащането за онлайн обучението можете да направите по банков път по сметката на:

Българска стопанска камара
Банка ДСК, София, Клон “Калоян”
IBAN: BG61STSA93000021609234
BIC КОД: STSABGSF
Основание: Такса семинар „Невербална комуникация“

 

За лектора: 

Гост-лектор на онлайн обучението ще бъде доц. д-р Даниела Илиева, професионален консултант по бизнес етикет и международен протокол, сертифицирана от EUROPROTOCOL – The European School of Protocol (Брюксел, Белгия). Профилът й включва богат опит с бизнес етикет и протокол, бизнес коучинг, мениджмънт на бизнес процеси, бизнес комуникации, междукултурни комуникации и презентационни умения.

Доц. д-р Илиева е често канена като гост-лектор за различни академични и бизнес събития. Тя е единственият преподавател в България, който комбинира областите невро-лингвистично програмиране, модерен бизнес етикет, международен протокол и управление на имиджа. Сред нейните клиенти са Microsoft, Sitel, Pepsi, TRACE, Novartis, Junior Achievement Bulgaria, Unitcargo, Pipe System Bulgaria, Български зъболекарски съюз, Сдружение на фамилния бизнес, Института по публична администрация, големи кантори, както и други частни и правителствени организации.

Доц. д-р Илиева също е Изпълнителен директор на Фондация „Право и Интернет” – изтъкната неправителствена организация, която работи в областта на право, свързано с информационните и комуникационните технологии. В момента Фондацията е определена като една от най-успешните организации в Европа, благодарение на многобройните национални и международни проекти, чрез които адресира чувствителни теми.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Уебинар: Невербална комуникация по време на преговори в дигитална среда.