24.01.2022 - 28.02.2022

Каним Ви да се включите в дистанционно обучение на тема „Управление на проектни дейности от работодателски и синдикални организации на регионално ниво – част 1“

Курсът е специално разработен съвместно от КНСБ и БСК по проект „Отговорен социален диалог за достоен живот“. Подходящ е за участници с малък опит или без опит в управлението на проекти.

Какво представлява курсът?

Ще имате възможност да се запознаете с основните термини, понятия, процеси, фази и методи за управление на проекти, без оглед на естеството, мащабите на проекта и произхода на финансирането.

Курсът цели да Ви въведе в идеята, че управлението на проекти включва научно обосновани методи, които се прилагат към ясно дефинирани процеси с определена структура, обхват и характеристики.

Уменията, които ще придобиете, са свързани с ползването на механизми и инструменти, които да Ви помогнат да пренесете концепцията за проект в контекста на ежедневната Ви работа, в която често Ви се налага да управлявате дейности и да изпълнявате задачи, които могат да бъдат разглеждани като процеси, по-лесно управлявани с представените инструменти за управление на проекти.

Как се провежда курсът?

Курсът се провежда изцяло в онлайн форма, като всички дейности са асинхронни. Това означава, че Вие можете да ползвате учебните материали в удобно за Вас време. Всеки участник ще има достъп до курса в рамките на 5 седмици, като в този период платформата ще е достъпна 24 часа в денонощието. Всеки участник ще влиза с индивидуална парола за достъп, издадена от администратор. Единственото условие е да имате достъп до интернет и да ползвате компютър или мобилно устройство.

Изпълнението на задачите в курса ще Ви отнемат около 2-3 часа седмично, разпределени от Вас във времето, за да имате възможност да работите по курса със собствен ритъм.

Начална дата: 24.01.2022 г. 

Крайна дата: 28.02.2022 г.

Синдикалните членове и членовете на КНСБ НЕ дължат такса за участие в курсовете.

Заявка за участие можете да подадете на адрес lisrael@citub.net, Леонтина Израел.

Моля, отбележете трите си имена и името на курса!

След като обработим заявката Ви, ще получите лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Дистанционно обучение на тема „Управление на проектни дейности от работодателски и синдикални организации на регионално ниво – част 1“