15.06.2022

Next Level HR е естествено продължение и кулминация на дългогодишната стратегия на Мениджър“ да обсъжда теми, свързани с лидерство и успешни работодателски практики във всички свои канали. То ще постави ключови и важни въпроси пред бизнеса в България днес:

 • как намира, обучава и задържа служители в условия на предизвикателен пазар на труда;
 • как успява да ги ангажира повече в изграждане на имиджа на компанията;
 • как се намират специалисти извън България;
 • как се намират висококвалифицирани кадри;
 • как се управлява успешно и нов, и утвърден работодателски бранд.

Последните две години извадиха много компании от зоната им на комфорт, което накара и висшия мениджмънт, и HR професионалистите да се адаптират към новата реалност. С водещи имена от бизнеса ще обсъдим работещи практики от компании от различни индустрии, както и какви политики вече са ревизирали или преосмислят, за да са възможно най-конкурентни на днешния пазар на труда.

За кого е подходящо?

Представители  и на C-level мениджмънта, и HR отдели на компании от различни сектори; хора, желаещи да актуализират информацията си за водещи компании и техните политики, както и такива, които обмислят преквалифициране.

БСК е партньор на събитието. Председателят на БСК Добри Митрев ще направи презентация, посветена на трудовото законодателство и необходимостта от неговото осъвременяване.

Участието е БЕЗПЛАТНО, но с преднарителна регистрация тук.

ВИЖТЕ ВСИЧКО ЗА ФОРУМА ТУК.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Next Level HR