07.06.2024

БСК е партньор на събитието

На 12 юни в Sofia Event Center след 12:30 ч. над 300 мениджъри, млади таланти и HR професионалисти ще бъдат част от Next level HR 2024, организиран от списание "Мениджър”. 

Форумът ще започне с представяне на лидерския профил на най-търсените изпълнителни директори в България към момента от Калина Петкова, председател на Управителния съвет на Българската екзекютив сърч асоциация.  След което програмата продължава с 3 панелни дискусии. 

Първи панел „Гъвкавост отвъд home office” ще бъде открит с презентация на тема "Гъвкавостта като фактор за ангажираността на служителите“ от Румяна Босева, управляващ партньор в ARS Bulgaria. Тя заедно с Мадлен Алгафари, психотерапевт, и Лидия Шулева, управляващ партньор в Бизнес Интелект, ще дискутират възходът на гъвкавостта, която определя новата среда за привличане и задържане. Ще се обърне внимание на законовите и административните особености пред гъвкавите политики, както и ефективното управление чрез съвременни системи за оценяване и развитие на служителите. Ще научим за необходимите промени в HR политиките и процесите, за да се подкрепи желаната и очаквана гъвкавост от страна на служителите. 

По време на кратък Fireside chat ще се запознаем с най-новите дигитални услуги в полза на ,,Човешки ресурси". На фокус в разговора с Мартин Орешарски, директор „Удостоверителни услуги“ в БОРИКА, и Лъчезар Гергинов, търговски директор на ОмегаСофт ООД, ще e електронното трудово досие. Венцислав Савов, редактор Специални проекти в списание ,,Мениджър", е модериращ на дискусията. 

По последни данни на Gartner 40% от HR отделите ще използват AI докрая на 2024 г. Изкуственият интелект и роботите вече отнемат работни места, за да повишат ефективността на бизнеса. Вълненията именно около тази актуална тема са рамкирани в дискусията на втори панел с тема „Ефективност 2.0: нова ера на оптимизация”. Участниците в него Радослав Вангелов, изпълнителен директор на "СОФТ УАН ТЕХНОЛОДЖИС", Мария Атанасова, старши директор, Business Partners в Progress, и Михаил Стефанов, Culture and Talent Manager в Aurubis Bulgaria, ще споделят опит и наблюдения за най-честите предизвикателства, пред които са изправени работодателите в търсене на реална ангажираност и постигане на ефективност. Ще се потърсят отговори на въпроса как може да се преодолеят и какви са работещите стратегии за ефективност. 

В търсене на печелившата формула за успеха в работата на екипи с кадри на различна възраст, с различен трудов и житейски опит е посветена дискусията на трети панел „Различни поколения, един глас”. В нея ще участват д-р Пламен Димитров, бизнес психолог, консултант по организационно развитие, Галина Цанова, директор "Човешки ресурси и администрация" в "ПРЕСТИЖ", Гергана Раковска, председател на Фондация на бизнеса за образованието, и Деница Стоянова, ръководител ,,Човешки ресурси“ за клъстер Балкани във фармацевтичната компания AstraZeneca. Заедно ще обсъдят психическото здраве и благополучие, както и мотивирането на младите поколения да работят в отново офис среда и защо това е важно. Експертите по темата ще разгледат особеностите на различните поколения, които работят заедно и как организациите превръщат възрастовото многообразие в свое предимство. 

Модератор на трите дискусионни панела е Мирослава Маркова, мениджър отдел „Човешки ресурси“ на "ВМ Финанс Груп". 

Събитието е със свободен достъп срещу предварителна регистрация, която можете да направите тук. В страницата на събитието ще получите и повече информация за темите и участниците в дискусиите. 

***

Генерален партньор: ARS Bulgaria.

Основни партньори:  B-Trust Mobile,  AurubisSOFTONE.

С подкрепата на: ПРЕСТИЖ, AstraZeneca, AYA ESTATE VINEYARDS.

Институционални партньори:  Френско-българска търговска и индустриална камара, Българска стопанска камараИзпълнителна агенция за насърчаване на МСПАсоциация на индустриалния капитал в България, AIBEST.

Медийни партньори:  bTV Media Group , BNTDir.bg.

Дата: 07.06.2024

Източник: Сп. Мениджър

Прочетено: 216