06.06.2022 - 01.07.2022

Осмото издание на конкурса на B2B Media ще се проведе през юни - юли 2022. Очакваме най-добрите и устойчиви на трудности компании да покажат своите находчиви програми, проекти и стратегии, гъвкавост, иновативност, грижа за обществото и служителите си в усилията си за преодоляване на трудни обстоятелства и за постигане на високи резултати.

И тази година конкурсът ще отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално - отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на резултати, дори и в ситуациите на бързо променяща се и винаги предизвикателна бизнес среда. 

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

В конкурса могат да кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, както и проекти за подпомагане на различни групи от обществото по време на сменящи се и застъпващи се кризи.

Новите категории за 2022 година са: Предприемачество в отговор на криза, Кампания в отговор на криза и Социален проект в отговор на криза, ESG  проект.

За първи път през 2021 г. бяха връчени призове като Иновативна бизнес стратегия / бизнес трансформация на годината, а също и  CEO на годината.  Двете отличия ще бъдат присъдени и тази година.

Голямата награда този път ще бъде за Иновация на годината.


Срокове

За да подадете своята кандидатура, попълнете онлайн формата за кандидатстване.

Начало на кандидатстването - 6 юни 2022 г.

Краен срок за кандидатстване - 1 юли 2022 година.

Ранно канидидатстване до 24 юни 2022 - 350 лв без ДДС (важи за участие в 1 категория) 

След 24 юни 2022 г - 450 лв без ДДС

Отстъпка от 50% от таксите за участие получават стартиращи компании "Startups" 

(компании с история до 3 год от регистрацията си към 1 май 2022 г. и не повече от 200 000 лева оборот за последната им финансова година).

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Годишни награди на b2b Media 2022. Срок за кандидатстване 1 юли!