06.07.2022

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара ви покани на двустранни срещи по време на NANOTECHNOLOGY 2022, които ще се проведат в хибриден вариант на 6ти юли 2022 онлайн или в Солун, Гърция.

NANOTECHNOLOGY 2022 изследва възможностите в нововъзникващите области на нанотехнологиите, органичната & печатната електроника и наномедицината.

Събитието предоставя уникалната възможност на участващите организации да представят тяхното ноу-хау и иновативни технологии, да се запознаят с потенциални бизнес партньори и да си създадат ценни интернационални контакти. 

Основни теми:

  • Гъвкава и печатна електроника
  • Нанофотоника, Наноелектроника
  • 3D печат и адитивно производство
  • Наноматериали и нанобиоматериали
  • Нанобио-Медицина, Наномедицина
  • Изкуствен интелект
  • И много други. 

Участието в събитието е с такса за участие е с входен билет от 50 евро с ДДС. Участниците заплащат разходите си за транспорт и престой в Гърция. 

Срещите ще се проведат на специализирана платформа.эПосочете в Settings за свой Support Office: BULGARIAN INDUSTRIAL ASSOCIATION. Стъпки за регистрация и участие ВИЖТЕ ТУК.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК!

Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 30 юни 2022

 Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network. За България това е Българска стопанска камара. 

За контакти: Христина Каспарян, e-mail: ierc2@bia-bg.com, tel.: 02 932 09 34

       

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни срещи (B2B) по време на NANOTECHNOLOGY 2022