19.09.2022 - 20.09.2022

Robotics Strategy Forum се завръща. В рамките на два дни (19 и 20 септември) ще насочим вниманието ви към ролята на индустрията и връзката ѝ с изграждането на следващите таланти.

На RSF 2022 обръщаме внимание на нуждата от застъпване на предприемачески и технологични умения от най-ранна възраст, за да изградим следващото поколение технологични предприемачи в секторите роботика, автоматизация, изкуствен интелект и много други.

По време на двудневното събитие ще разгледаме кои са основните принципи за изграждане на успешни личности още от училищната скамейка и как индустрията взаимодейства с тях. 

В рамките на Ден 1 ще дискутираме кои са тенденциите в индустрията, представим успешните примери и изпратим послание към държавата къде е нейната роля. Ще научим:

  • Как автоматизацията подпомогна големи индустриални производства
  • Какъв тип технологии се прилагат в индустрията
  • Кои са успешните български примери, изграждащи технологична кариера – от космонавтика до роботика
  • Работи ли индустрията в симбиоза с науката? 

Накрая на Ден 2 ще може разберете кои са финалистите в Demo day от сезон 1 на PARA Robotics Incubator

Къде: Сграда Инкубатор, София Тех Парк

Кога: 19 и 20 септември (понеделник и вторник) 2022 година
От 9:00 до 17:00 часа

На място ще можете да видите най-новият кобот на FESTO и бионик решенията вдъхновени от природата на FESTO Bionics, иновативните решения на Schneider Electric, българските коботи на Giga Automata, възможностите на роботизираните решения от FANUC, как от Strypes Group подкрепят индустрията на микроелектрониката и други. 

Спонсори на събитието: Festo, Schneider Electric, FANUC, Strypes Group, Giga Automata 

В края на Ден 1 ще имаш възможност да останеш за networking парти с DJ, организирано заедно с подкрепата на Sofia Tech Park. 

Запази билет на https://rsf2022.para.expert/

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Robotics Strategy Forum