01.11.2022 - 26.11.2022

Десетото издание на „Гордея се с труда на моите родители” ще се проведе на 1 ноември, Деня на народните будители, който е неучебен ден. Базарът на професиите ще се състои на 25 и 26 ноември 2022 г. (петък и събота) в София Тех Парк.

Заедно с традиционните срещи с доказали се специалисти, упражняващи ключови за компаниите професии, фирмите и организациите ще могат да предоставят на децата и младежите и нови интеракции:

  • срещи с кариерни консултанти за ранно професионално ориентиране/ откриване на заложби
  • работилници за малки групи
  • срещи с инфлуенсъри, програмисти и други специалисти с професии на бъдещето, които ще бъдат поканени спрямо интересите на младежите

Разнообразието от виртуални разходки из компаниите, стрийминг и присъствено включване на професионалисти в хибридният формат на събитията, ще бъда запазено, за да се даде възможност на повече деца и младежи от цялата страна да се запознаят с широка палитра от професии и перспективи за реализация. 

Компаниите могат да заявят своето участие до 15 октомври 2022 г. включително.
Те ще могат да разчитат на съдействие от Българската мрежа по подготовката за представяне на професиите и на практически съвети от наръчниците за провеждане на „Гордея се с труда на моите родители“ и „Базар на професиите”, както и пълна информация за новите елементи от проектите и начина им на включване в програмата.

За успешно провеждане на проектите, Българската мрежа ще проведе и две подготвителни срещи-обучения:

Такса участие в проектите за компаниите:

Гордея се с труда на моите родители и Базар на професиите:
за членове на БМГД: 1200 лв.
за компании не-членове: 1500 лв.

Само за Базар на професиите:
*за компаниите, които са част от “Гордея се с труда на моите родители” 2022, няма такса за Базара
за членове на БМГД: 700 лв.
за компании не-членове: 1000 лв.

За да заявите своето желание да се включите в една от двете или в двете инициативи, моля, попълнете следната Заявка и ни я изпратете на secretariat@unglobalcompact.bg

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Стартира записването за „Гордея се с труда на моите родители“ и „Базар на професиите 2022“ на БМГД на ООН