24.11.2023 - 25.11.2023

За девета поредна година „Българската мрежа на Глобалния договор на ООН“ организира "Базар на професиите", който ще се проведе на 24 и 25 ноември (петък и събота) 2023 г. в “София Тех Парк”, иновационен форум "Джон Атанасов".

"Базарът на професиите" е събитие за младежко професионално ориентиране - най-голямото публично представяне на професии и компании пред българските ученици и студенти.

Фирми от различни бизнес сектори ще разкажат от първо лице на младите хора за основните си професии и какво се изисква, за да си сред най-успешните специалисти в сферата си. 

„Базарът“ дава възможност на компаниите да срещнат бъдещите си стажанти и служители, а на младежите - да открият мечтаната професия.

Повече информация за самото събитие и начините за участие можете да намерите в презентацията или на страницата на Българската мрежа тук.

Таксата за участие за членове на Българската мрежа е 2000 лв., а за компании, които не членуват в организацията - 2500 лв. 

Компаниите, които желаят да се включат в събитието, могат да заявят своето участие до 1 октомври 2023 г.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ 

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Заявете участието си в Деветото издание на